Host önerisi

SametGürdal

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birkaç firma için WordPress üzerinde site yapıp yayına alacağım. Ancak sunucu seçiminde bilgi sahibi değilim. Sanal sunucuyu nereden almalıyım, güvenilir sunucu satan ve fiyat performans olan sunucuyu nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, birkaç firma için WordPress üzerinde site yapıp yayına alacağım. Ancak sunucu seçiminde bilgi sahibi değilim. Sanal sunucuyu nereden almalıyım, güvenilir sunucu satan ve fiyat performans olan sunucuyu nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Merhaba hocam, nethiz.com firmasından daha önce sanal sunucu satın aldım. Memnun kaldığım için size de tavsiye edebilirim.

sunucu.al kullanıyorum 3 adet en üst pakete sahibim. Plesk lisansı bedavaya geliyor burada. 3-4 yıldır kullanıyorum, sadece 1 adet vds'de 70-80 site barındırıyorum. Ama eğer 3-5 site için ihtiyacınız varsa hosting veya reseller baksanız daha iyi. Reseller için verdiyeni öneririm.

Son düzenleme:
Orfi üzerinden birden çok hizmet alıyorum yaklaşık 1 senedir bir sorun yaşamadım, tavsiye edebilirim. Fiyatlar da istanbul şirketlerine göre uygun bence.

Firma e-ticaret yapmayacaksa sadece kurumsal bir site olacaksa sanal sunucu almana gerek yok. Premium bir hosting de işini görür. Alabiliyorsan güzelhosting al biraz fiyat yorabilir. Ancak o kalitede 2 tane daha firma önerebilirim. Birincisi isimkaydet diğeri isi veridyen. Bu iki firmayı inceleyin bütçenize ey uygun paketi alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı