T thedgkn123 Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2017 #1 Sizce en iyi host hangisidir, hangisini öneriyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2017
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2017 #2 Kullanım amacına göre değişiklik gösterir.
l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2017 #3 Güzel Hosting - Web hosting, Domain, Alan Adı Tescil, Sunucu, VPS uzun yıllardır bu firmayı kullanıyorum. Gerçekten işinin ehliller, ticketlarıma hemen cevap veriyorlar.
Güzel Hosting - Web hosting, Domain, Alan Adı Tescil, Sunucu, VPS uzun yıllardır bu firmayı kullanıyorum. Gerçekten işinin ehliller, ticketlarıma hemen cevap veriyorlar.
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 15 Ekim 2017 #4 Ben de uzun süredir GüzelHosting kullanıyorum, kesinlikle ticket yanıtlama konusunda en başarılı firma olduğunu söyleyebilirim. TTS'den de memnunum VDS kullanıyorum TTS'den ucuz ama başarılı.
Ben de uzun süredir GüzelHosting kullanıyorum, kesinlikle ticket yanıtlama konusunda en başarılı firma olduğunu söyleyebilirim. TTS'den de memnunum VDS kullanıyorum TTS'den ucuz ama başarılı.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2017 #5 1 sene Nexsoft kullandım. Şuan da ise ResellerHosting ile çalışıyorum. İkisinin de teknik desteği çok iyi. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
1 sene Nexsoft kullandım. Şuan da ise ResellerHosting ile çalışıyorum. İkisinin de teknik desteği çok iyi. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 16 Ekim 2017 #6 SypeR dedi: 1 sene Nexsoft kullandım. Şuan da ise ResellerHosting ile çalışıyorum. İkisinin de teknik desteği çok iyi. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... ResellerHosting 'in fiyatları da çok iyiymiş,ben de önümüzdeki sene için düşünebilirim
SypeR dedi: 1 sene Nexsoft kullandım. Şuan da ise ResellerHosting ile çalışıyorum. İkisinin de teknik desteği çok iyi. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... ResellerHosting 'in fiyatları da çok iyiymiş,ben de önümüzdeki sene için düşünebilirim
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2017 #7 alpmirza dedi: ResellerHosting 'in fiyatları da çok iyiymiş,ben de önümüzdeki sene için düşünebilirim Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten uygun. Aldığım hizmetse o paraya alınabilecek durumdan çok daha yüksek.
alpmirza dedi: ResellerHosting 'in fiyatları da çok iyiymiş,ben de önümüzdeki sene için düşünebilirim Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten uygun. Aldığım hizmetse o paraya alınabilecek durumdan çok daha yüksek.
adezyon Megapat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 352 Makaleler 20 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 15 Kasım 2017 #8 Turhost gerçekten çok başarılı
berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 2 Aralık 2017 #9 Hostazor, çok ilgililer fazlasıyla avantaj da sağlıyorlar.