3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Aralık 2021 #1 Belirli bir bütçem yok. Ortalama bir fiyat aralığında hosting+domain önerebilir misiniz? Not: Hosting'de cPanel olması zorunlu.
Belirli bir bütçem yok. Ortalama bir fiyat aralığında hosting+domain önerebilir misiniz? Not: Hosting'de cPanel olması zorunlu.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Aralık 2021 #2 Domain Sorgulama, 0.99$ Domain sorgulama servisimizle aradığınız alan adının müsaitlik durumunu sorgulayın, 0.99$'a satın alın. Ucuz domain kayıt indirimlerini kaçırmayın. www.hosting.com.tr cPanel Web Hosting - Keyubu cPanel Kontrol Panel ile Hostingler Işık Hızında • NVMe SSD Disk Yapısı • CloudLinux • LiteSpeed Web • CageFS • Imunify360 • CDN • Softaculous keyubu.com
Domain Sorgulama, 0.99$ Domain sorgulama servisimizle aradığınız alan adının müsaitlik durumunu sorgulayın, 0.99$'a satın alın. Ucuz domain kayıt indirimlerini kaçırmayın. www.hosting.com.tr cPanel Web Hosting - Keyubu cPanel Kontrol Panel ile Hostingler Işık Hızında • NVMe SSD Disk Yapısı • CloudLinux • LiteSpeed Web • CageFS • Imunify360 • CDN • Softaculous keyubu.com
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Aralık 2021 #3 theberat dedi: Domain Sorgulama, 0.99$ Domain sorgulama servisimizle aradığınız alan adının müsaitlik durumunu sorgulayın, 0.99$'a satın alın. Ucuz domain kayıt indirimlerini kaçırmayın. www.hosting.com.tr cPanel Web Hosting - Keyubu cPanel Kontrol Panel ile Hostingler Işık Hızında • NVMe SSD Disk Yapısı • CloudLinux • LiteSpeed Web • CageFS • Imunify360 • CDN • Softaculous keyubu.com Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamışsınız. Eski kullandığım Hosting'de Cpanel yoktu o yüzden Cpanelli olsun istiyorum. 500 MB alanın yeteceğini sanmıyorum. Başka bir öneriniz var mı? Son düzenleme: 26 Aralık 2021
theberat dedi: Domain Sorgulama, 0.99$ Domain sorgulama servisimizle aradığınız alan adının müsaitlik durumunu sorgulayın, 0.99$'a satın alın. Ucuz domain kayıt indirimlerini kaçırmayın. www.hosting.com.tr cPanel Web Hosting - Keyubu cPanel Kontrol Panel ile Hostingler Işık Hızında • NVMe SSD Disk Yapısı • CloudLinux • LiteSpeed Web • CageFS • Imunify360 • CDN • Softaculous keyubu.com Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamışsınız. Eski kullandığım Hosting'de Cpanel yoktu o yüzden Cpanelli olsun istiyorum. 500 MB alanın yeteceğini sanmıyorum. Başka bir öneriniz var mı?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Aralık 2021 #4 YOCAT dedi: Hocam yanlış anlamışsınız. Eski kullandığım Hosting'de Cpanel yoktu o yüzden Cpanelli olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam işte cPanel'li.
YOCAT dedi: Hocam yanlış anlamışsınız. Eski kullandığım Hosting'de Cpanel yoktu o yüzden Cpanelli olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam işte cPanel'li.