Hosting - domain tavsiyesi

Queshen

Decapat
Yer
Marseille, France
Merhaba, One page bir site için hosting arıyorum. Aradığım kriterler; çok uçuk fiyatlı olmaması ve güvenilir olması. Site açılış konusunda da çok sıkıntı çıkartmasa iyi olur. Yine domain tarafında da, domain içinde free SSL sağlayan bir firma tercihim olacak. Kendinizin kullandığı sorun çıkartmayan güzel firmaları paylaşırsanız sevinirim 🙂. Teşekkürler.

Edit: Fibu hosting kullanan var mı?

Son düzenleme:
Hocam uygun fiyatlı olarak çok krtitik bir şey barındırmayacağınızı farz ederek 1lirahosting tavsiye edebilirim. Kişisel one-page sitemde neredeyse hiç kesinti yaşanmadı UptimeRobot ile takip ediyorum. Bir müşterimde de Teknosos kullanıyoruz, ara ara teknik sorunlar çıkıyor ama fiyat/performans diyebilirim onun için de.

Ama benim projem kritik, hiç down olmasın, müşteri hizmetleri çok ilgili olsun diyorsanız Güzel Hosting ve Veridyen bakabilirsiniz.

Hocam uygun fiyatlı olarak çok krtitik bir şey barındırmayacağınızı farz ederek 1lirahosting tavsiye edebilirim. Kişisel One-page sitemde neredeyse hiç kesinti yaşanmadı uptimerobot ile takip ediyorum. Bir müşterimde de teknosos kullanıyoruz, ara ara teknik sorunlar çıkıyor ama fiyat/performans diyebilirim onun için de.

Ama benim projem kritik, hiç down olmasın, müşteri hizmetleri çok ilgili olsun diyorsanız güzel hosting ve veridyen bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam. Peki, yurt dışı hosting kullansam Türkiye'den erişimde yüklenme kısmında sorun olur mu? Yurt dışı firmalarıyla çalıştınız mı daha önce? Verpex vb.

Teşekkür ederim hocam. Peki, yurt dışı hosting kullansam Türkiye'den erişimde yüklenme kısmında sorun olur mu? Yurt dışı firmalarıyla çalıştınız mı daha önce? Verpex vb.
GoDaddy ile 1 yıl kadar, HostGator ile de birkaç ay çalıştım. Güzel Hosting'de Avrupa lokasyon da kullandım. Eğer firma iyiyse sorun yaşamazsınız yüklenme konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı