ben blogger kullanıyorum şu ana kadar hosting almadım alan adı alıp hosting almasam olur muHosting hizmetleri size internette site açmak için gereken her şeyi sağlayan kurumlardır. İnternet sitesi açmak ve yürütmek zahmetli iştir. Sunucunun barındırıldığı bilgisayarın interneti, bakımı, elektriği, yazılımları, parça değişimi gibi arka plandaki bütün işler işinin ehli kişiler tarafından sizin için yapılır. Bu hizmet karşılığında ücret ödersiniz.
Blogger'a bağlı devam edecekseniz olur.ben blogger kullanıyorum şu ana kadar hosting almadım alan adı alıp hosting almasam olur mu
Blogger'a bağlı devam edecekseniz olur.
Vergi bilgisi dediği şey sizin vergi numaranız veya tc kimlik numaranızdır. Go daddy size fatura kesip btkya bu adam bu domaini bende barındırıyor diye bilgilendirme vericek.Blogger a bağlı devam edip sadece alan adı alacağım fakat GO daddy de alan adı alırken vergi bilgisi istiyor ben fatura kesmiyorum vergi bilgisiz alan adı alabileceğim bir yer var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.