Hosting ve alan adı aldığında site açılır mı?

Makaleler
2
Godaddy üzerinden hosting ve alan adı almayı düşünüyorum. Alan adı ve hosting alınca site online hizmete girer mi? Sitenin hizmete girmesi için süre geçmesi gerekir mi? Godaddy kurumsal e postası nedir?

Alındığında işlem bitmiyor. Domain üzerinden Name Server yani kısada NS yönlendirme yapmanız gerekiyor. Bunlar da tamamlandığında, DNS verilerinin işlenmesi için kısa bir süre beklenmesi gerekebilir. En fazla 24 saat içinde aktif olur.

Domain kontrol panelinde DNS ayarlarında bulabilirsiniz.

GoDaddy'den domain ve hosting alınca iş bitmiyor, kurumlarını yapman lazım. Yönlendirme işlemleri falan var. Ayrıca kurumsal e-posta şu şekilde: Örneğin;

örnek@gmail.com yerine info@örnek.com gibi. İnfo ve örnek yazısını isteğinize göre kendiniz ayarlıyorsunuz.

2014 yılında lisedeyken goDaddy 'den hosting domain alıp joomla projemi geliştirmiştim. Kurumsal e-posta alıp almadığı mi hatirlamiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı