Hosting ve domain önerisi

khalannz7

Hectopat
Merhaba, bir web sitemiz var ve bizden domain için yıllık 3.500 TL para istiyorlar. Çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda sanırım hem hosting hem domain için istiyor bilmiyorum o yüzden size sormak istedim. Daha ucuza nasıl getirebiliriz? Veya bu kodları kendi bilgisayarımıza alıp hosting ve domaini buradan sağlayabilir miyiz?

Sitenin dosyalarını isteyin göndersinler veya sizin panele girişiniz varsa zipleyip indirim. Veritabanınıda phpmyadmin'den indirdikten sonra taşıma işlemi yapabiliriz. Domain henüz satın alınmadı sanırım, satın aldıysanız onunda taşıma işlemi olacaktır.

Girin veridyen.com hostreet.com guzel.net.tr sunucu.al sitelerinden birine hosting ve domain yıllık 500₺ geçmez tahminim. Yazın canlı destekden size yedeğinizi kurma konusunda da yardımcı olurlar.

Ne tür bir siteniz var nekadar istek ve ziyaret alıyor bu bilgilerde hosting seçiminde önemli.

Hiç bilginiz yoksa ben yardımcı olurum size.

Hostlab. Yıllık .com 200 TL'ydi zam gelmediyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…