Çözüldü Hosting'e 2. Siteyi Kurmak - Turhost/WordPress

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jokerperest

Centipat
Daha fazla  
Turhost hosting paketimi yükselttim geçen gün. 2 domain barındırabiliyorum artık. Domainim farklı bir firmada, onu bağladım. Ancak siteyi açarken çok zorlandım doğru düzgün bir kaynak ta bulamadım. Nasıl açmam gerekiyor deneyimlemiş olan, bilen var mı? Adımları biraz detay belirterek söyleyebilir misiniz?

Hostingte bir site zaten açılmış durumda, ondan ayrı 2.sini açmaya çalışıyorum.

Yeni FTP hesabı açılması gerekiyorsa ne şekilde açmam gerekiyor mesela, açınca boş klasörle karşılaşıyorum. Cidden hiç kaynak yok :/

Son düzenleme:
Çözüm
Bir hosting kontrol paneliniz varmı? cPanel gibi bir kontrol paneli varsa buna göre anlatım yapılır ama daha garanti bir yöntem söyliyeyim size, turhost'da destek talebi açarsanız hızlı bir şekilde yardımcı olacaktırlar. Yinede ben bu şekilde öğrenmek istiyorum diyorsanız daha fazla detaya ihtiyaç var.
Bir hosting kontrol paneliniz varmı? cPanel gibi bir kontrol paneli varsa buna göre anlatım yapılır ama daha garanti bir yöntem söyliyeyim size, turhost'da destek talebi açarsanız hızlı bir şekilde yardımcı olacaktırlar. Yinede ben bu şekilde öğrenmek istiyorum diyorsanız daha fazla detaya ihtiyaç var.

Çözüm
Merhaba, müşteri hizmetlerine ulaşmıştım ancak bazı adımları yanlış yapıyormuşum. Daha detaylı ve karışık adımlar var sanıyordum o kadar değilmiş. hallettim gibi duruyor 👍👍 bazı hataları da domainin DNS kısmı yüzünden alıyormuşum, onu da domainin ait olduğu firmanın müşteri hizmetleriyle konuşunca fark ettik ve düzelttik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı