Hostinger ile e-ticaret sitesi açmak ve ikas, ideasoft gibi sitelerle açmak arasında fark ne?

Sebastea

Femtopat
Daha fazla  
Halihazırda olan firmamız için e-ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz. Firmamız 10 senedir faaliyette ve ihracatta yapıyoruz. Bu konu hakkında çok araştırma yaptım.
Kafama takılan bir soru var. "Hostinger" ile site kurduğumuz zaman bize "woocommerce" aracılığıyla e-ticaret yapmamıza olanak sunuyor. Hostinger ile e-ticaret sitesi açmak için yıllık fiyat 1.440,00 TL gibi uygun bir fiyat sunuyor. Fakat "ideasoft, ticimax" gibi sitelerin fiyatlarına baktığım zaman 25.000 TL gibi bir fiyatla karşılaşıyorum. Aradaki bu uçuk farkın sebebini sizlerden öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Woocommerce'de herşeyi sen hazırlıyorsun. Temanı seçip yüklüyorsun kendine göre düzenliyorsun sanal pos başvurusu yapıyorsun, kargo entagrasyonu fatura entagrasyonu yok bunlar için firmalar ile anlaışıp ücretli satın alıyorsun gibi gibi. Woocommerceninde alternatifleri var prestashop gibi.

Diğer tarafta bunu para ile sunan firmalar bu konularda kolaylık sağlıyor daha bir hazır sistem.

Yani biri size e-ticaret scriptini veriyor ki zaten bu ücretsiz indirip kurabiliyorsunuz. Diğeri size hazır e-ticaret paketi sunuyor.
1.440,00 TL hosting domain parasıdır e-ticaret için bir ücret talep edilmiyor. Farklı firmalarda daha bile uyguna alabilirsiniz.

Hocam tavsiyem domain ve hosting alıp e ticaret işini uzman birisine bırakmak. 3000-4000₺ arası bir fiyatla çok iyi iş çıkabilir. Öteki türlü kendiniz kodluyorsunuz ve daha kolay hackleniyor.

Hocam tavsiyem domain ve hosting alıp e ticaret işini uzman birisine bırakmak. 3000-4000₺ arası bir fiyatla çok iyi iş çıkabilir. Öteki türlü kendiniz kodluyorsunuz ve daha kolay hackleniyor.
3-4k’ya bence hiçbir şey yapmaz.

Woocommerce'de herşeyi sen hazırlıyorsun. Temanı seçip yüklüyorsun kendine göre düzenliyorsun sanal pos başvurusu yapıyorsun, kargo entagrasyonu fatura entagrasyonu yok bunlar için firmalar ile anlaışıp ücretli satın alıyorsun gibi gibi. Woocommerceninde alternatifleri var prestashop gibi.

Diğer tarafta bunu para ile sunan firmalar bu konularda kolaylık sağlıyor daha bir hazır sistem.

Yani biri size e-ticaret scriptini veriyor ki zaten bu ücretsiz indirip kurabiliyorsunuz. Diğeri size hazır e-ticaret paketi sunuyor.
1.440,00 TL hosting domain parasıdır e-ticaret için bir ücret talep edilmiyor. Farklı firmalarda daha bile uyguna alabilirsiniz.
Hocam kendi scriptimi yazamaz mıyım? Kargo ve Fatura entegrasyonu için zahmetli mi olur?

3-4k’ya bence hiçbir şey yapmaz.

Hocam kendi scriptimi yazamaz mıyım? Kargo ve Fatura entegrasyonu için zahmetli mi olur?
Kargo fatura entegrasyonu kullanmanıza gerek yok. E-Fatura arşivden faturanızı kesebilirsiniz. Ikas ve ideasoft gibi firmaları kullanmanızı önermiyorum onlar aylık minimum 150.000₺ ciro çıkaranlar için uygun. Domaini Verunix'ten, hostingi etkinhost'tan alırsan ikisi 800-900 gibi denk gelir aylık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı