Whister
Hectopat
Daha fazla
Uzun zamandır VDS, VPS ve oyun sunucuları satışı yapmak istiyorum. Ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 0'dan şirket kurup makine oluşturmanın büyük bir servet gerektirdiğini bildiğim için halihazırda bulunan şirketlerin alt bayisi olarak çalışmak istiyorum. Merak ettiğim sorular şunlar:
1- web sitesi script, domain, websitesi gibi giderler toplam ne kadar olur? Ne kadarlık bir birikim ile bu işe girmem gerek?
2- Alt bayilik sistemi nasıl çalışıyor? Kazanabileceğimiz oranlar nasıl? Aylık ortalama kaç tl?
3- Bayi olarak girebileceğim uygun firmalar var mı? Türklere şu an pek güvenmiyorum. Maalesef kendi ürünlerini bile yönetemezken onların altında bayi olmak çok sorun olur.
4- Türklerden örnek olarak saganetwork, Batihost gibi şirketler nasıl kuruldu?
5- Kendi PayTR ödeme hesabımızı nasıl oluşturacağız veya oluşturmamız gerekiyor mu?
6- Vergi dairesi, şirket izni gibi şeyler gerekiyor mu?
Onun haricinde destek ekibi ve benzeri gibi konuları Discord üzerinden halledebilirim.
Son olarak, sizce bu işe girmek mantıklı mı?
1- web sitesi script, domain, websitesi gibi giderler toplam ne kadar olur? Ne kadarlık bir birikim ile bu işe girmem gerek?
2- Alt bayilik sistemi nasıl çalışıyor? Kazanabileceğimiz oranlar nasıl? Aylık ortalama kaç tl?
3- Bayi olarak girebileceğim uygun firmalar var mı? Türklere şu an pek güvenmiyorum. Maalesef kendi ürünlerini bile yönetemezken onların altında bayi olmak çok sorun olur.
4- Türklerden örnek olarak saganetwork, Batihost gibi şirketler nasıl kuruldu?
5- Kendi PayTR ödeme hesabımızı nasıl oluşturacağız veya oluşturmamız gerekiyor mu?
6- Vergi dairesi, şirket izni gibi şeyler gerekiyor mu?
Onun haricinde destek ekibi ve benzeri gibi konuları Discord üzerinden halledebilirim.
Son olarak, sizce bu işe girmek mantıklı mı?