Çözüldü Hostinger'de satın alım yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LoiFragola

Centipat
Hostinger'den bir üyelik satın almak istiyorum, ancak işlem gerçekleştiremiyorum. Tüm bilgileri doğru bir şekilde girdim ve kontrol ettim. Doğrulama kodu gelmesi gerekiyor, fakat gelmiyor. Farklı cihazlarda, farklı kartlarla ve farklı telefon numaralarıyla denedim, ancak yine de doğrulama kodu alamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Ya da bu sorunu nasıl çözebilirim?

hostingerdogrulama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hostinger'la alakalı değil bankanızla veya operatorunuzle alakalı bir problem, 3D ekranını site yönetemez.
Tüm kartlarınız aynı numarayamı ait? Normalde SMS alabiliyor musunuz? SMS alabiliyorsanız ama özellikle 3D kodu gelmiyorsa bankanızla görüşün.
Hostinger'la alakalı değil bankanızla veya operatorunuzle alakalı bir problem, 3D ekranını site yönetemez.
Tüm kartlarınız aynı numarayamı ait? Normalde SMS alabiliyor musunuz? SMS alabiliyorsanız ama özellikle 3D kodu gelmiyorsa bankanızla görüşün.

Çözüm

Normalde SMS alabiliyorum, farklı numaraya ait kartla da denedim ama bankayı arayacağım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı