Hostluk meslegi secilmeli mi?

yaser pektaş

Decapat
Şu anda 11'e geçtim ve dil seçtim, aklımda hostluk vardı açıkçası. Bu sitede açılan konulara baktığımda maaşları çok da iyi gelmedi açıkçası ama benim kuzenlerim host ve hepsinin altında en az 1.2M'luk araba var diğeri de ev aldı hatta kuzenimin arkadaşı Tesla aldı ama ona para nereden geldi tam bilmiyorum. Eğer ki hostlar 50-80k arası kazanıyorlarsa host olmayı düşünüyorum ama o kadar değil de 30-40k arası bir şeylerse ya Trendyol Express'e gireceğim, aylık 95k maaş var ya da servisçilik yapacağım, hangisi daha mantıklı?

Arabayla evle mesleğin çok da bir alakası yok bence. Aileden ne geldiğine bakar bu işler. Memurların hiç evi olmayanı da var, 3 tane evi olup audiyle gezeni de var mesela.

Arabayla evle mesleğin çok da bir alakası yok bence. Aileden ne geldiğine bakar bu işler. Memurların hiç evi olmayanı da var, 3 tane evi olup Audi'yle gezeni de var mesela.

Aile dedikleri zaten amcam oluyor ama onlar destek vermedi amcam sadece 1M civarı ev alırken yardım etti ama 4M kendisi biriktirdi hostlukta ne kadar var onu da söyleemiyorlar ayrıca bayağı yurt dışı seyahatleri oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı