zodyistired Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 Alptuğ Salman dedi: Pegasus özelinde konuşuyorum emin olmamakla birlikte çok belli değilse sorun olacağını düşünmüyorum hocam Genişletmek için tıkla... merhaba sadece ingilizce bilsek olmaz mı? bide sivil hava bölümünü okumayı düşünüyorum ondan sonra ingilizce ile işe alınır mıyım?
Alptuğ Salman dedi: Pegasus özelinde konuşuyorum emin olmamakla birlikte çok belli değilse sorun olacağını düşünmüyorum hocam Genişletmek için tıkla... merhaba sadece ingilizce bilsek olmaz mı? bide sivil hava bölümünü okumayı düşünüyorum ondan sonra ingilizce ile işe alınır mıyım?
masqueradeVX Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #12 Alptuğ Salman dedi: Pegasus özelinde konuşuyorum emin olmamakla birlikte çok belli değilse sorun olacağını düşünmüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam emeklilik işleri nasıl oluyor? Kaç yaşında emekli oluyorlar? Emekli olduktan sonra ne yapıyorlar?
Alptuğ Salman dedi: Pegasus özelinde konuşuyorum emin olmamakla birlikte çok belli değilse sorun olacağını düşünmüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Hocam emeklilik işleri nasıl oluyor? Kaç yaşında emekli oluyorlar? Emekli olduktan sonra ne yapıyorlar?