6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Ben bugün hosts dosyasını silip başka atacaktım. Fakat önceden silinmesine rağmen şuanda silinmeyip admin istiyor.
Merhaba. Ben bugün hosts dosyasını silip başka atacaktım. Fakat önceden silinmesine rağmen şuanda silinmeyip admin istiyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 İzin vermeniz lazım. Dosyaya sağ tıklayıp, özellikler kısmından admin izni vermeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS 6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 20 Temmuz 2024 #3 Adrastos dedi: İzin vermeniz lazım. Dosyaya sağ tıklayıp, özellikler kısmından admin izni vermeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis her türlü denedim ama tekrar deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: İzin vermeniz lazım. Dosyaya sağ tıklayıp, özellikler kısmından admin izni vermeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis her türlü denedim ama tekrar deneyeceğim.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 639407 dedi: Reis her türlü denedim ama tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmadı hosts dosyasını masaüstüne kopyalayın. Değişikliği içerisinde kod olarak orada uygulayın. Sonra masaüstündeki dosyayı ana dizine geri atın. Böyle yönetici izni istemez sanırım. Artı 0 Eksi
639407 dedi: Reis her türlü denedim ama tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmadı hosts dosyasını masaüstüne kopyalayın. Değişikliği içerisinde kod olarak orada uygulayın. Sonra masaüstündeki dosyayı ana dizine geri atın. Böyle yönetici izni istemez sanırım.