Hosts dosyasına kod yazılırsa ne olur?

Delight_Shade

Centipat
Daha fazla  
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasına aşağıda attığım fotoğraftaki kodu yazarsam ne olur? Server sahipleri bilgisayarımdaki dosyaları çalabilir mi veya bilgilerimi kaydedebilir mi?

Bu kod giremediğiniz bir siteye girmenizi sağlar. Server sahipleriyle bir ilgisi yok kodun. Mesela yasaklı bir siteye girmek istiyorsunuz diyelim sitenin IP'sini ve adını yazınca siteye girebilirsiniz. Kısaca bu kod buna yarar.

Hocam bu Minecraft'taki bir servera girmek gibi geldi bana ama birkaç kişi bunun güvenli olmadığını söyledi, bilgisayarımdan herhangi bir bilgi çalınabilir mi? Tam emin olmak istiyorum. growtopiada ki bir private servera bağlanmak için kullanacağım bu kodu.

Minecraft'ta bağlandığınız bir sunucudan virüs bulaşabileceğini sanmıyorum eğer sunucu için bir dosya indirmediyseniz. Sadece IP adresinizi görebilirler ondan da bir şey olmaz.

Minecraft'ta bağlandığınız bir sunucudan virüs bulaşabileceğini sanmıyorum eğer sunucu için bir dosya indirmediyseniz. Sadece IP adresinizi görebilirler ondan da bir şey olmaz.
bi adam videosunda göstermişti ip nin görülebildiğini çok önemli değil benim için sadece dosyalarım falan güvende olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…