K kerem54335 Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #31 Dümdüz dedi: Hayır... İnternet yasaklamaları bilgisayarınızda yapılmaz, ISS tarafından yapılır. Yani Türk Telekom vs. Genişletmek için tıkla... Anladım
Dümdüz dedi: Hayır... İnternet yasaklamaları bilgisayarınızda yapılmaz, ISS tarafından yapılır. Yani Türk Telekom vs. Genişletmek için tıkla... Anladım
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 29 Haziran 2021 #32 Varsayılan orijinal haldeyken teknik olarak o dosya zaten boş, varlığı ile yokluğu arasında fark yok. Silmen probleme neden olmaz ama ne gerek var?
Varsayılan orijinal haldeyken teknik olarak o dosya zaten boş, varlığı ile yokluğu arasında fark yok. Silmen probleme neden olmaz ama ne gerek var?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.687 Makaleler 3 Çözümler 88 29 Haziran 2021 #33 kerem54335 dedi: Nasıl yani ben şimdi p*rnhub'a erişim sağlayabilirmiyim internetimle biraz oynamayla ? Genişletmek için tıkla... Eğer IP adresini biliyorsanız denenebilir. DNS değiştirmekle benzer etkiye sahiptir. Ancak ISS alan adı yerine IP engellemesi yaptıysa işe yaramaz. O siteye ne tür engelleme yapıldığını bilmiyorum.
kerem54335 dedi: Nasıl yani ben şimdi p*rnhub'a erişim sağlayabilirmiyim internetimle biraz oynamayla ? Genişletmek için tıkla... Eğer IP adresini biliyorsanız denenebilir. DNS değiştirmekle benzer etkiye sahiptir. Ancak ISS alan adı yerine IP engellemesi yaptıysa işe yaramaz. O siteye ne tür engelleme yapıldığını bilmiyorum.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #34 Erkandanotesi dedi: İroni. Anlaman için illa ünlem koymam lazım. Genişletmek için tıkla... Ünlem koymazsan da anlaşılır. Hatta ünlem koy diyecektim ancak bilerek yazdım. İroni için (!)!
Erkandanotesi dedi: İroni. Anlaman için illa ünlem koymam lazım. Genişletmek için tıkla... Ünlem koymazsan da anlaşılır. Hatta ünlem koy diyecektim ancak bilerek yazdım. İroni için (!)!