Mimar20 Kilopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.280 Çözümler 5 15 Mart 2021 #1 Bu sorunu nasıl çözebilirim? Benzer bir konu gördüm fakat oraya bakarak çözemedim. Benim sistemim daha farklı olabilir diye bozmak istemedim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Benzer bir konu gördüm fakat oraya bakarak çözemedim. Benim sistemim daha farklı olabilir diye bozmak istemedim.
A Adam421 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #21 Forumdaki herkes de Kaspersky öneriyor bende deneyeceğim Artı 0 Eksi
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 15 Mart 2021 #22 Adam421 dedi: Forumdaki herkes de Kaspersky öneriyor bende deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Mimar20 dedi: kaspersky sonradan kurdum kurarken sordu malwarebytes uyumsuz yazılım dedi kalsın dedim kalsın mı diye bir daha sordu kalsın dedim bıraktı şimdi chrome a uzantı eklemek istiyor ekleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Olduysa çözüm olarak gösterir misiniz ? Son düzenleme: 15 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Adam421 dedi: Forumdaki herkes de Kaspersky öneriyor bende deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam. Mimar20 dedi: kaspersky sonradan kurdum kurarken sordu malwarebytes uyumsuz yazılım dedi kalsın dedim kalsın mı diye bir daha sordu kalsın dedim bıraktı şimdi chrome a uzantı eklemek istiyor ekleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Olduysa çözüm olarak gösterir misiniz ?
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #23 300319 dedi: Büyük ihtimal Root izni ister. Kuvvetli bir virüs programı lazım Kaspersky gibi. Genişletmek için tıkla... Root izni olmadan hosts dosyasını silebilmiştim ben. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Büyük ihtimal Root izni ister. Kuvvetli bir virüs programı lazım Kaspersky gibi. Genişletmek için tıkla... Root izni olmadan hosts dosyasını silebilmiştim ben.