Daha fazla
Dareu EK871 GTR.
%75'in bir kademe büyüğü.
![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçen nedir? 2. el Darmoshark Top75 de bakabilirsin. Veya bütçen yeterse sıfırına.
Darmoshark Top75 bende var 1 senedir sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.%75'in bir kademe büyüğü.
![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçen nedir? 2. el Darmoshark Top75 de bakabilirsin. Veya bütçen yeterse sıfırına.
Darmoshark Top75 bende var 1 senedir sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.
Umarım değiştirirler de pek sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını. Bu arada iki switch de üzeceğini sanmam.EK871GTR aldım ama red switch halini almışım. Siteye bakınca brown switch hali olduğunu gördüm. Maillerine yazdım iptal etmeden değiştirirler mi?
Umarım değiştirirler de pek sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını. Bu arada iki switch de üzeceğini sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.