Selamlar AJAZZ AK873 klavyemin switchlerini değiştireceğim ve bunu almayı düşünüyorum "tactile" olsun istiyorum. Dandik de olmasın. Var mı önerileriniz?
Kral yeni klavye demedim swtich dedim. Ayrıca konuyu bile okumamışsın konuda zaten "bunu almayı düşünüyorum" dediğim linke Akko V3 purpe lavender Pro var...
Kral yeni klavye demedim swtich dedim. Ayrıca konuyu bile okumamışsın konuda zaten "bunu almayı düşünüyorum" dediğim linke Akko V3 purpe lavender Pro var...
Uykulu uykulu onu görmemişim. Linke tıklayınca blue switch çıktığı için purple lavender önerdim. Bu arada Akko yeni switch çıkarmış Akko V3 creamy purple diye o da tactile ona bakabilirsiniz.
Akko Creamy Purple is signature for its strong bump at very top, yet extremely short total travel of 3.0mm, providing a full-tactile experience throughout the keypress; Custom Nylon (Pro) Stem…
Selamlar AJAZZ AK873 klavyemin switchlerini değiştireceğim ve bunu almayı düşünüyorum "tactile" olsun istiyorum. Dandik de olmasın. Var mı önerileriniz?