Hot Wheels almak için site önerisi

Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam arkadaşlar. Hot Wheels araba koleksiyonu yapmaya başladım. Şu ana kadar şu modeller var elimde. İzmir de oturuyorum bir sürü AVM gezdim ama bir türlü istediğim modelleri bulamıyorum hep kötü araçlar var. Bende internetten bakmak istiyorum siz nerelerden alıyorsunuz acaba?
Matchbox'da olur.

Fotoğrafta ki listeyi nerden yaptınız?

Migros'a güzel modeller geliyor. Aldığım 3 Tesla'dan ikisini oradan almıştım. Oyuncakçılarda da bol bol oluyor.
Hocam Migros, şok, bim hepsini gezdim şu 1 ayda toplam 15-20 yere gittim ama bir türlü istediğim modeller yok. Bir oyuncakçı var oradan alıyorum şuan da 2-3 modeli oradan aldım.

Hocam Migros, şok, bim hepsini gezdim şu 1 ayda toplam 15-20 yere gittim ama bir türlü istediğim modeller yok. Bir oyuncakçı var oradan alıyorum şuan da 2-3 modeli oradan aldım.
Oyuncakçıları kovalamak çok iyi bence. İnternette pahalı.

Türkiye ye güzel model yollamıyorlar sanırım.
Yabancı videoları izleyince ağzımın suyu akıyor burada fütüristik uzay aracı gibi garip garip modeller var.
Yarın tekrar mağazalara bakacağım.

Türkiye ye güzel model yollamıyorlar sanırım.
Yabancı videoları izleyince ağzımın suyu akıyor bursa fütüristik uzay aracı gibi garip garip modeller var.
Yarın tekrar mağazalara bakacağım.
Kesinlikle. Amerika'da çok iyi modeller var ama buraya hep ekstrem sadece çocukların seveceği garip arabalar geliyor. Ben bir daha AVM'ye gitmem. Etrafımda ki kırtasiye'lerde çok daha iyi şeyler var. AVM'ler çöplük gibi.

İzmir de pek büyük oyuncakçı bulamadım veya etrafımda. Eğer ki sevdiğim model olursa 5-10 TL fazla veririm internette. Hepsiburada ve Trendyol'a bakıyorum şuan da.
AVM, Migros gibi yerlerde insanlar hemen alıyor bir de o yüzden kalmıyor. Küçük yerlere, kırtasiye veya küçük oyuncakçılara bakmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…