Hot Wheels araba önerisi

Alavehri

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam.
Arkadaşlar fotoğraf koydum erkek arkadaşım bunun gibi arabaları çok seviyormuş. Hot Wheels almak istiyorum ama bunun gibi arabalar var mı bilmiyorum. Benzer modelleri söyleyebilir misiniz? Link de olur ♥️ şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241231_174304.jpg
    IMG_20241231_174304.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam.
Arkadaşlar fotoğraf koydum erkek arkadaşım bunun gibi arabaları çok seviyormuş. Hot Wheels almak istiyorum ama bunun gibi arabalar var mı bilmiyorum. Benzer modelleri söyleyebilir misiniz? Link de olur ♥️ şimdiden teşekkür ederim.

Yahu millet ne hızlıymış be birader kaç kez ayrılıp yeniden sevgili yaptın :D

Bunu önerebilirim. O attığın fotoğraftaki gibi Amerikan kasa ve Hızlı ve Öfkeli serisinin biraz da olsa değeri var. 139 TL'ydi fiyatı sanırsam.

1735656930334.png

Yahu millet ne hızlıymış be birader kaç kez ayrılıp yeniden sevgili yaptın :D

Bunu önerebilirim. O attığın fotoğraftaki gibi Amerikan kasa ve Hızlı ve Öfkeli serisinin biraz da olsa değeri var. 139 TL'ydi fiyatı sanırsam.

Eki Görüntüle 2385702

Deli 😂 öncekinden ayrılalı 10 ay geçti. İlişki zaten Max 1 ay sürdü. Sadece ilgim için sevdiği için ben yıpranmıştım. Gerçekten değer verene hak edileni verilmesi lazım ♥️ şu anda olduğum çok şükür, çok nazik temiz kalpli ve en önemlisi olgun. Tartışma çıkınca direk kaçıp gitmiyor veya kavgaya dönüşmüyor konuşup halledebiliyoruz. İş güç olduğu için yakında askere göndereceğim 🤍

Öneri için teşekkür ederimmmmm ❣️ hemen alacağım 🥳✨

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı