Hot Wheels araba seçimi

Alavehri

Decapat
Daha fazla  
Selamm.
Ben erkek arkadaşım için Hot Wheels arabalardan almak istiyorum fakat hangisi değerli olduğunu veya hangisini görse daha çok mutlu olur bilmiyorum ☹️
Bana yardımcı olur musunuz siz olsanız hangi arabayı beğenirdiniz ona göre bulup satın almak istiyorum 🫶

Aslında bu erkek arkadaşınızın araba zevklerine bağlı. Eğer japon arabalarını seviyorsa tavsiyem; Skyline araçları, Supra, Honda civic, Honda S2000, Nissan Silvia, Mazda rx7 ve benzeri araçları tek tek kutulu bir şekilde Premium olmasına dikkat ederek alabilirsiniz. İsimlerinin olduğu fotoğrafı ekledim. Yada kendisi Hızlı Ve Öfkeli serisini beğeniyorsa ona direk 5 araçlı görseldeki seti alabilirsiniz. Bu arada ona Hot Wheels almak bence çok güzel bir fikir.

araçları.PNG set.PNG tek tek.PNG

Kutuyu ters çevirdiğinizde arabanın alt tarafında bir logo varsa o değerli olduğu anlamına geliyor logo griyse "th" sarıysa "sth" deniyor sth diğerinden daha değerli oluyor çoğu arabada yoktur. Ayrıca sadece normal araba almanızı tavsiye ediyorum "fantastik" denen seriler var çizgi filmden çıkmışa benzer çoğu kişi beğenmez.

İlk başta tebrik ederim düşünceli olduğun için. Bence erkek arkadaşın arabalardan hoşlanıyorsa GTR tarzı araçları seçebilirsiniz.
Yardımınız için çok teşekkür ederimm 💗

Aslında bu erkek arkadaşınızın araba zevklerine bağlı. Eğer japon arabalarını seviyorsa tavsiyem; Skyline araçları, Supra, Honda civic, Honda S2000, Nissan Silvia, Mazda rx7 ve benzeri araçları tek tek kutulu bir şekilde Premium olmasına dikkat ederek alabilirsiniz. İsimlerinin olduğu fotoğrafı ekledim. Yada kendisi Hızlı Ve Öfkeli serisini beğeniyorsa ona direk 5 araçlı görseldeki seti alabilirsiniz. Bu arada ona Hot Wheels almak bence çok güzel bir fikir.

Eki Görüntüle 2087135Eki Görüntüle 2087136Eki Görüntüle 2087138
Çok teşekkür ederimmm. Erkek arkadaşım hangi arabaları seviyor diye öğrensem bana yardımcı olabilir misiniz 🥹

Mercedes 560 SEC alabilirsiniz.
Godzilla alabilirsiniz.
Uzun kart Eclipse/Supra/S15 alabilirsiniz.
Premium S2000/R34/ER34 alabilirsiniz.
Bütçeniz fazlaysa STH/Chase alabilirsiniz.
Honda Civic Si alabilirsiniz.
Onun hoşlandığı tarzları söylerseniz daha iyi yardım edebiliriz.

Tabii ki eğer instagramına erişimin varsa favori araçlarıyla ilgili anasayfada video çıkacaktır.
Kutuyu ters çevirdiğinizde arabanın alt tarafında bir logo varsa o değerli olduğu anlamına geliyor logo griyse "th" sarıysa "sth" deniyor sth diğerinden daha değerli oluyor çoğu arabada yoktur. Ayrıca sadece normal araba almanızı tavsiye ediyorum "fantastik" denen seriler var çizgi filmden çıkmışa benzer çoğu kişi beğenmez.

Eki Görüntüle 2087135Eki Görüntüle 2087136Eki Görüntüle 2087138
IMG_20240117_125055.jpg

bu tür araba seviyormuşş bulabilir miyiz acaba 💗

Mercedes 560 SEC alabilirsiniz.
Godzilla alabilirsiniz.
Uzun kart Eclipse/Supra/S15 alabilirsiniz.
Premium S2000/R34/ER34 alabilirsiniz.
Bütçeniz fazlaysa STH/Chase alabilirsiniz.
Honda Civic Si alabilirsiniz.
Onun hoşlandığı tarzları söylerseniz daha iyi yardım edebiliriz.
IMG_20240117_125055.jpg

böyle dediii

Eki Görüntüle 2087154
Bu tür araba seviyormuş bulabilir miyiz acaba 💗

Eki Görüntüle 2087155
Böyle dediii.

Mercedes 560 sec alabilirsiniz ama marketlerde oyuncakçılarda zor bulursunuz. Facebook grupları ve sahibinden gibi yerlerde bulabilirsiniz. Alırken lütfen fahiş fiyatlara almayın 130'dan fazla ödemeyin.
Premium almak isterseniz:
Bulvar C63 couple.
Benz 500 E.
Car culture 1994 AMG.
Car culture C63 couple.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı