06omerfaruk06
Hectopat
Neye göre belirliyorsunuz? Tüm arabaların piyasa değerlerini mi biliyorsunuz yoksa gerçek hayatta pahalı olan arabalar hotwheeles arabalarında da pahalı mı oluyor.Bildiğim kadarıyla:
Alt sıradakilerin şansı yok.
Üst sıradakiler 200-400 bandında fakat aralarında özel istenen bir araba varsa değeri daha fazladır. Ama ben burada özel istenen bir araba görmedim.
Neye göre belirliyorsunuz? Tüm arabaların piyasa değerlerini mi biliyorsunuz yoksa gerçek hayatta pahalı olan arabalar hotwheeles arabalarında da pahalı mı oluyor.
Neye göre belirliyorsunuz? Tüm arabaların piyasa değerlerini mi biliyorsunuz yoksa gerçek hayatta pahalı olan arabalar hotwheeles arabalarında da pahalı mı oluyor.
Hepsi raf fiyatı.Arkadaşlar ederleri nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen tanesi 400 TL etse 6 arabadan o civarlar bir şey eder bence en iyi ihtimalle ama. Ayrıca alttaki arabalarda STH,TH değilse sıradan bir markette bulunabilecek arabalar, para etmeyeceğini düşünüyorum.Eğer hepsi orijinal ise 75-80 dolar ile 140-150 dolar arasında, yaygınlığa göre değişir. En az 2500 TL eder diye düşünüyorum. (Hepsi)
eBay'dan araştırdım, alttakiler ortalama 5-10 dolara satılıyor.Aynen tanesi 400 TL etse 6 arabadan o civarlar bir şey eder bence en iyi ihtimalle ama. Ayrıca alttaki arabalarda STH,TH değilse sıradan bir markette bulunabilecek arabalar, para etmeyeceğini düşünüyorum.
Max ederleri 150tl fazlasını kimse vermez hocam.eBay'dan araştırdım, alttakiler ortalama 5-10 dolara satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.