Hot Wheels arabaların ederi nedir?

06omerfaruk06

Hectopat
Arkadaşlar ederleri nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240730_225610_487.jpg
    IMG_20240730_225610_487.jpg
    384,2 KB · Görüntüleme: 92
Bildiğim kadarıyla:
Alt sıradakilerin şansı yok.
Üst sıradakiler 200-400 bandında fakat aralarında özel istenen bir araba varsa değeri daha fazladır. Ama ben burada özel istenen bir araba görmedim.

Bildiğim kadarıyla:
Alt sıradakilerin şansı yok.
Üst sıradakiler 200-400 bandında fakat aralarında özel istenen bir araba varsa değeri daha fazladır. Ama ben burada özel istenen bir araba görmedim.
Neye göre belirliyorsunuz? Tüm arabaların piyasa değerlerini mi biliyorsunuz yoksa gerçek hayatta pahalı olan arabalar hotwheeles arabalarında da pahalı mı oluyor.

Muhtemelen nadirliğe göre belirliyor markayla ilgisi yok yani. Dolapta satılıyor olması lazım yanlış bilmiyorsam piyasaya bakabilirsiniz.

Neye göre belirliyorsunuz? Tüm arabaların piyasa değerlerini mi biliyorsunuz yoksa gerçek hayatta pahalı olan arabalar hotwheeles arabalarında da pahalı mı oluyor.

Hocam benim de kardeşim ilgileniyor. Ben tam bilmiyorum ama dediğim gibi kardeşimden dolayı da bir aşinalığım var. Genel olarak 4 şey var belirleyen bildiğim kadarıyla :
STH olması
TH olması
Premium olması
Özel seri olması (Fast and Furious vs.)
Tabii nadirlikte etkili bazı arabalar istisna vs. oluyor sanırım dediğim gibi tam bilmiyorum.

Eğer hepsi orijinal ise 75-80 dolar ile 140-150 dolar arasında, yaygınlığa göre değişir. En az 2500 TL eder diye düşünüyorum. (Hepsi)
Aynen tanesi 400 TL etse 6 arabadan o civarlar bir şey eder bence en iyi ihtimalle ama. Ayrıca alttaki arabalarda STH,TH değilse sıradan bir markette bulunabilecek arabalar, para etmeyeceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı