Geçen sene ben de heves edip beğendiğim modelleri toplamaya başlamıştım. Eli yüzü düzgün modelleri çoğunlukla LCW'den buluyordum. Şimdi bıraktım ama toplayanlardan duyduğum kadarıyla piyasanın içinden geçmiş durumdalar. Yurt dışında yüzüne bakılmayan regular modeller bile karaborsaya düşmüş durumda. Bir anda popüler oldu ve bilen bilmeyen herkes bu araba para eder kafasıyla araba toplamaya başladı. Hobi amaçlı toplayan bir avuç kaldı. Gerisi komple raflardan ucuza toplayıp 3-4 katına satma peşinde. Kısaca kanser olmak istemiyorsan hiç bulaşma. Çoğu mağazada aylardır hatta bir yılı aşkındır duran arabalar var. Çalışanlar bile işin çakallığını çözmüş, kendine araba ayırıyor. Daha rafa bile koyulmadan güzel modeller ayıklanıyor. Benim tavsiyem daha kaliteli ve milletin elini atıp kurutmadığı markalara yönelmen. Hw'nin adı var sadece. Araçlar kalite ve detay olarak çok dandik yoksa. Geçen gün toyzzshop mağazasında 500-600 fiyat bandında bburago marka model arabaları gördüm. Detay olarak çok daha gerçekçi ve boyutu da kat kat daha büyük. 6-7 tane hw alana kadar adamakıllı tek bir model almak daha mantıklı bence. Welly markasının ürünlerine de bakabilirsin. Onlar da oldukça detaylı ve kapı, kaput gibi hareketli aksamlara sahip. Bazı modellerinde farları dahi boyamaya tenezzül etmeyen hw arabalarına bu devirde para verilmez.