Hot Wheels değeri nedir?

phanessa

Centipat
Daha fazla  
Böyle bir Hot Wheels'ım var kaç para eder?

IMG_20250111_141053.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fantastik galiba, araba açık bide, bu şekilde 100TL max diye düşünüyorum. Eğer markası varsa yazarsanız yardımcı olabilirim.
Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılık

Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılık

Dosya Ekleri

• 17365969434082878153578979506749.jpg
    17365969434082878153578979506749.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 90
Böyle bir Hot Wheels'ım var kaç para eder?

Eki Görüntüle 2393855
Mazda RX-7 tahminimce custom bir model olabilir. Wikiden şimdiye kadar tüm üretilmiş RX-7 modellerini inceledim lakin sizdekinin aynısı bir model bulamadım. Gövdesi boyanmış olabilir mi? Değeri hakkında bilgim yok ancak Facebook'ta Price 1/64 isimli gruba sorabilirsiniz. Bu hobiyi yapan binlerce üyesi olan bir gruptur ve fiyatları konusunda sizi bilgilendireceklerdir.

Bu model tahminimce aşağıdaki ekte bıraktığım modelin aynısı fakat sizdekinin dekalleri neredeyse yok olmuş durumda.

1737157341740.png

Sizdeki model çok yıpranmış. Hatasız olsaydı ilgilenebilirdim ama bu hâliyle maalesef işime yaramaz. Üstteki arkadaşın da dediği gibi yalnızca customcular alır diye düşünüyorum. Bunun da fiyatını aynı şekilde yukarıda belirttiğim gruba sorabilirsiniz.

Mazda RX-7 tahminimce custom bir model olabilir. Wikiden şimdiye kadar tüm üretilmiş RX-7 modellerini inceledim lakin sizdekinin aynısı bir model bulamadım. Gövdesi boyanmış olabilir mi? Değeri hakkında bilgim yok ancak Facebook'ta Price 1/64 isimli gruba sorabilirsiniz. Bu hobiyi yapan binlerce üyesi olan bir gruptur ve fiyatları konusunda sizi bilgilendireceklerdir.

Bu model tahminimce aşağıdaki ekte bıraktığım modelin aynısı fakat sizdekinin dekalleri neredeyse yok olmuş durumda.

Eki Görüntüle 2400414

Sizdeki model çok yıpranmış. Hatasız olsaydı ilgilenebilirdim ama bu hâliyle maalesef işime yaramaz. Üstteki arkadaşın da dediği gibi yalnızca customcular alır diye düşünüyorum. Bunun da fiyatını aynı şekilde yukarıda belirttiğim gruba sorabilirsiniz.
Dostum mazda rx-7 değil büyük ihtimalle. 24/7 diye bir model

Dostum mazda rx-7 değil büyük ihtimalle. 24/7 diye bir model
Evet doğruymuş. Modelin ismi 24/7 diye geçiyormuş ancak RX-7'yi oldukça andırıyor. Wiki sayfasından inceledim ve sizdeki model 2016 yılına aitmiş. Aşağıdaki 2016 yılında çıkmış sette bulunuyor.

1737225760640.png

İyi araba değil eski ve decaller yıpranmış ve fantastik ve kutusu açık bunları sayarsak 50 eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı