Altını çekip atabilir misin hocam?
AtabilirimAltını çekip atabilir misin hocam?
Fantastik galiba, araba açık bide, bu şekilde 100TL max diye düşünüyorum. Eğer markası varsa yazarsanız yardımcı olabilirim.Atabilirim
Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılıkFantastik galiba, araba açık bide, bu şekilde 100TL max diye düşünüyorum. Eğer markası varsa yazarsanız yardımcı olabilirim.
Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılık
Supra baya eski custom yapan birisi alabilir sadece. 100-150TL max ederi olur.Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılık
Mazda RX-7 tahminimce custom bir model olabilir. Wikiden şimdiye kadar tüm üretilmiş RX-7 modellerini inceledim lakin sizdekinin aynısı bir model bulamadım. Gövdesi boyanmış olabilir mi? Değeri hakkında bilgim yok ancak Facebook'ta Price 1/64 isimli gruba sorabilirsiniz. Bu hobiyi yapan binlerce üyesi olan bir gruptur ve fiyatları konusunda sizi bilgilendireceklerdir.
Bu model tahminimce aşağıdaki ekte bıraktığım modelin aynısı fakat sizdekinin dekalleri neredeyse yok olmuş durumda.Bu işler de yeniyim de, eski arabalarımı buldum dedim bakalım kaç para edermiş. Altın rengi bi supra mk4 falan var ama hepsi açılık
Dostum mazda rx-7 değil büyük ihtimalle. 24/7 diye bir modelMazda RX-7 tahminimce custom bir model olabilir. Wikiden şimdiye kadar tüm üretilmiş RX-7 modellerini inceledim lakin sizdekinin aynısı bir model bulamadım. Gövdesi boyanmış olabilir mi? Değeri hakkında bilgim yok ancak Facebook'ta Price 1/64 isimli gruba sorabilirsiniz. Bu hobiyi yapan binlerce üyesi olan bir gruptur ve fiyatları konusunda sizi bilgilendireceklerdir.
Bu model tahminimce aşağıdaki ekte bıraktığım modelin aynısı fakat sizdekinin dekalleri neredeyse yok olmuş durumda.
Eki Görüntüle 2400414
Sizdeki model çok yıpranmış. Hatasız olsaydı ilgilenebilirdim ama bu hâliyle maalesef işime yaramaz. Üstteki arkadaşın da dediği gibi yalnızca customcular alır diye düşünüyorum. Bunun da fiyatını aynı şekilde yukarıda belirttiğim gruba sorabilirsiniz.
Evet doğruymuş. Modelin ismi 24/7 diye geçiyormuş ancak RX-7'yi oldukça andırıyor. Wiki sayfasından inceledim ve sizdeki model 2016 yılına aitmiş. Aşağıdaki 2016 yılında çıkmış sette bulunuyor.Dostum mazda rx-7 değil büyük ihtimalle. 24/7 diye bir model
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.