Hot Wheels unleashed nasıl bir oyun?

edremit babası

Hectopat
Daha fazla  
Selam bugün başlıkta gördüğünüz gibi hakkında konuşacağım belki alacaklar vardır.

Hot Wheels Unleashed

İlk önce oyunun fiyatı birazcık tuzlu yani tüm oyun artı bütün DLC'leri 53 liraya alabilirsiniz. Oyun burada bir sürü haritalarda değerli Hot Wheels arabalarıyla oynayabiliyorsunuz bu da gerçek oyunu sizi oyunda tutuyor ama genelde Online tayfa çok toxic o yüzden alacak olursanız bu kitleye alışmanız lazım

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu oyun hakkında yorumlarımı paylaşmak isterim.

Öncelikle oyun xbox gamepass kütüphanesine yeni eklendiği zamanlar XCloud aracılığıyla oynama fırsatım olmuştu. Grafikleri çok hoş, oynayışı zevkli bir oyun. Oyunun en üst sürümü kütüphanede olduğundan DLC araçlarını sürme şansım olmuştu. Çoğu kaliteli ve güçlü. Sarı Honda S2k, Koenigsegg Jesko ve Audi quattro favorilerimdendi. Oyunu Xbox platformunda tüm başarımlarını açarak %100 bitirdim. Normal yarışlar oldukça zevkli ve kazanması kolay ancak time triallar... Onlar gerçekten zorlayıcı ve ciddi konsantre olmayı gerektiriyor, özellikle de Unleashed goal madalyası alınması hedefleniyorsa. Çoğu zaman parkuru normal oynayarak bu madalyaya erişemiyorsunuz, parkurda belirli alanlarda kestirmeler uygulamanız gerekiyor. Bu yönünden memnun olmadım kestirme yapmadan da normal parkuru oynayarak Unleashed goal alınabilmeliydi bence. Ben kestirmeler için aşağıdaki videoları kullanmıştım.

Bunun dışında oyunda ilerledikçe bir süre sonra sürekli tekrara bağlıyor ve bazen bu sıkabiliyor. Özellikle 3 tur yarışlar fazla uzun sürüyor. Sprintler daha zevkli bana göre. 3 adet DLC haritası içeriği var, onlarla birlikte ekstra yarışlar beliriyor haritada. Online tarafını pek oynamadım o yüzden o tarafı hakkında yorum yapmayacağım.

Sonuç olarak tavsiye bir oyundur öneririm. 5 gün kadar sonra oyunun 2. si çıkacak hatta, Steam'da ön siparişe açık. Aşağıya bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı