Hot Wheels ve BMX takası yapılır mı?

Daha fazla  
Elimde böyle Hot Wheels'ler ve böyle bir bisiklet var. Arkadaş ile bir takas yapacağım. Hot Wheels'lerin sadece kapalı kutu olanlarını ve bisikleti vereceğim ve karşılığında BMX bisiklet alacağım. Çünkü freeride gibi şeyler yapmayı seviyorum. İyi bir takas mı olur yoksa kazık mı olur? Ayrıca BMX'in gidonunun elcik kısımlarının boyası sökülmüş/aşınmış ve kadrosunda biraz çizikler var ama problem değil başka sorunu yok. Ayrıca Hot Wheels arabalar biraz pahalı bazıları internette 500 TL gibi fiyatlara satılıyor. Bana kazık gibi geldi bisiklet +13 adet kapalı kutu araba veriyorum. Sizce buna değer mi yoksa değmez mi?

Dosya Ekleri

• hotwheels (1).jpeg
    179,6 KB · Görüntüleme: 56
  • hotwheels (2).jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 51
  • hotwheels (3).jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 43
  • hotwheels (4).jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 45
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 5.19.00 PM.jpeg
    271,1 KB · Görüntüleme: 43
  • WhatsApp Image 2024-11-30 at 5.19.01 PM.jpeg
    239,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
BMX bir bisiklet tipi. Markasi modeli neymis?
Ayni ustu acik, spor, yaris arabalari gibi.

Alacağın bisikletin fotoğrafını da atsaydın keşke.

Bisiklet sürmeyi seviyorsanız yapılır. Elinizdeki tüm modeller güncel, raf modelleri yani piyasa değeri düşük ve kolayca bulunabilecek modeller. Nadir eski model yok koleksiyonunuzda, ama manevi değeri sizin için yüksek model varsa aralarında bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…