Hot Wheels ve lego biriktirmek toplamak

Makaleler
3
Hot Wheels araclarini cok seviyorum ama biriktirirken de hangisi degerli hangisi degil anlamak istiyorum. Legolari da cok seviyorum bir tik pahali kactigi icin hiç alma cesaretinde bulunamadim. Fakat parami biriktirip almayi isterim.
Hot Wheels araclarinda hangileri daha degerlidir dışarıdan bakinca nasıl anlarim nasıl secebilirim?
Lego konusunde ise hangi legolardan baslamaliyim? Star Wars serisi icin konusuyorum. Onerebileceginiz baslangic icin uygun fiyatli yapimi kolay legolar hangileri?

Hotwheels kutularının şeffaf bölümünün altından bakınca orda bir işaret varsa treasure hunt olduğu anlamına geliyor, yani hazine avı ve değerli oluyor.

Hot Wheels araçların değerlilerini (STH) bulabilmeniz imkansıza yakın. Yaklaşık 8-10 kutudan bir adet çıkıyor yani 800 küsür modelde bir demek. Kutudan çıksa bile satıldığı yerin çalışanı o modeli yüksek ihtimal fark edip hemen kenara ayırıyor. İnternette yüksek fiyata satmak veya tanıdığı bir koleksiyonere satmak için. O sebeple çok çok zor bulabilmeniz. Denk gelmeniz durumunda STH olduğunu araç altındaki altın renkli alev logosundan ve araç üzerindeki kauçuk tekerlerden, özel spectreflame renginden ve TH yazısından anlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı