Kerem_00 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar uzun zamandır koleksiyonuma araba koymak için araştırma yapıyordum, sizce hangisi daha uygun ve güzel? Hot Wheels: HOT WHEELS 89 Mazda Savanna Rx-7 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Matchbox: Matchbox Subaru Svx Fiyatı, Yorumları - Trendyoll 2. Hot Wheels: HOT WHEELS Tekli Arabalar Mazda Rx-7 Hcv76 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Not: 150 liranın aşağısında bildiğiniz modifiyeli arabalar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
Arkadaşlar uzun zamandır koleksiyonuma araba koymak için araştırma yapıyordum, sizce hangisi daha uygun ve güzel? Hot Wheels: HOT WHEELS 89 Mazda Savanna Rx-7 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Matchbox: Matchbox Subaru Svx Fiyatı, Yorumları - Trendyoll 2. Hot Wheels: HOT WHEELS Tekli Arabalar Mazda Rx-7 Hcv76 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Not: 150 liranın aşağısında bildiğiniz modifiyeli arabalar var mı?
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.478 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 Kerem_00 dedi: Arkadaşlar uzun zamandır koleksiyonuma araba koymak için araştırma yapıyordum, sizce hangisi daha uygun ve güzel? Hot Wheels: HOT WHEELS 89 Mazda Savanna Rx-7 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Matchbox: Matchbox Subaru Svx Fiyatı, Yorumları - Trendyoll 2. Hot Wheels: HOT WHEELS Tekli Arabalar Mazda Rx-7 Hcv76 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Not: 150 liranın aşağısında bildiğiniz modifiyeli arabalar var mı? Genişletmek için tıkla... Dolap uygulamasında gayet uyguna var. Oradan bakabilirsiniz.
Kerem_00 dedi: Arkadaşlar uzun zamandır koleksiyonuma araba koymak için araştırma yapıyordum, sizce hangisi daha uygun ve güzel? Hot Wheels: HOT WHEELS 89 Mazda Savanna Rx-7 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Matchbox: Matchbox Subaru Svx Fiyatı, Yorumları - Trendyoll 2. Hot Wheels: HOT WHEELS Tekli Arabalar Mazda Rx-7 Hcv76 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Not: 150 liranın aşağısında bildiğiniz modifiyeli arabalar var mı? Genişletmek için tıkla... Dolap uygulamasında gayet uyguna var. Oradan bakabilirsiniz.
RuhsuzPinokyo Kilopat Katılım 8 Temmuz 2012 Mesajlar 262 26 Aralık 2023 #3 Instagram'da 34.diecast sayfasını tavsiye ederim. Farklı modeller geliyor. Bende koleksiyon için topluyorum. Bütçe varsa bir ve iki nolu modelleri öneririm. Yoksa Subaru model güzel duruyor.
Instagram'da 34.diecast sayfasını tavsiye ederim. Farklı modeller geliyor. Bende koleksiyon için topluyorum. Bütçe varsa bir ve iki nolu modelleri öneririm. Yoksa Subaru model güzel duruyor.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 Hem matchbox hem de Hot Wheels temelde mattel firmasına ait olduğu için çok fazla kalite farkı olmuyor. Bu attıklarınızdan da ben 2.yi seçerdim sanırım
Hem matchbox hem de Hot Wheels temelde mattel firmasına ait olduğu için çok fazla kalite farkı olmuyor. Bu attıklarınızdan da ben 2.yi seçerdim sanırım