magicall Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #1 Fast and Furious women of Fast S2000 kutusunu açmıştım. Yapıştırmak için Japon döktüm, arabaya da akmış ne yapacağım?
Fast and Furious women of Fast S2000 kutusunu açmıştım. Yapıştırmak için Japon döktüm, arabaya da akmış ne yapacağım?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Mayıs 2024 #2 Aseton diyeceğim ama arabanın boyasını söker belki bilmiyorum.
Rakytsky Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #3 magicall dedi: Fast and Furious women of Fast S2000 kutusunu açmıştım. Yapıştırmak için Japon döktüm, arabaya da akmış ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun büyük ihtimalle öyle kalacaktır
magicall dedi: Fast and Furious women of Fast S2000 kutusunu açmıştım. Yapıştırmak için Japon döktüm, arabaya da akmış ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun büyük ihtimalle öyle kalacaktır
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #4 Çok az bir miktar aseton veya varsa tiner dene, kulak pamuğu ile silmeye çalış, boyasına değdirmemeye çalış.
Çok az bir miktar aseton veya varsa tiner dene, kulak pamuğu ile silmeye çalış, boyasına değdirmemeye çalış.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 Loded dedi: Çok az bir miktar aseton veya varsa tiner dene, kulak pamuğu ile silmeye çalış, boyasına değdirmemeye çalış. Genişletmek için tıkla... Aseton arabanın decalini siliyor diye biliyorum çok dikkatli olmak lazım.
Loded dedi: Çok az bir miktar aseton veya varsa tiner dene, kulak pamuğu ile silmeye çalış, boyasına değdirmemeye çalış. Genişletmek için tıkla... Aseton arabanın decalini siliyor diye biliyorum çok dikkatli olmak lazım.
Murlemek Decapat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel öğrenci otizmli 12 Mayıs 2024 #6 Hocam peceteye aseton ve sıvı sabun çok ama çok az dökün sıvı sabunu katı sabun olmaz sadece sıvı sabun arkasında efdert yazıyorsa sakın ama sakın kullanmayın.
Hocam peceteye aseton ve sıvı sabun çok ama çok az dökün sıvı sabunu katı sabun olmaz sadece sıvı sabun arkasında efdert yazıyorsa sakın ama sakın kullanmayın.
damnright Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #7 Güneşte beklet arabayı 20 dakika sonra sirkeli su ve ıslak mendille temizle
Rakytsky Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #8 damnright dedi: Güneşte beklet arabayı 20 dakika sonra sirkeli su ve ıslak mendille temizle Genişletmek için tıkla... Arabanın üstü gider öyle hocam
damnright dedi: Güneşte beklet arabayı 20 dakika sonra sirkeli su ve ıslak mendille temizle Genişletmek için tıkla... Arabanın üstü gider öyle hocam
damnright Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #9 Rakytsky dedi: Arabanın üstü gider öyle hocam Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atsana güncel.
Rakytsky Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #10 damnright dedi: Fotoğraf atsana güncel. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi ben degilim