Bu koleksiyon işine başlayacaksanız öneri vereyim. Bence sevdiğiniz araçları alın. Her gördüğünüzü almayın çünkü binlerce var. Sarı olan araç gayet güzel koleksiyon için. Araçlara bakarken, karton kutu da, aracın altında bir işaret olur yuvarlark. Bu gümüş veya altın renk olur. Gümüş olursa daha iyi malzeme olur. Altın olursa 1K-1,5K gibi fiyatlara satılabilir. Altın olan 1000/1 olduğu için değerli. TH ve STH deniyor bunlara. Aracı beğenmeseniz bile kesinlikle alın para ediyorlar.Eki Görüntüle 1675419
Marketten bu iki arabayı aldım soldakini daha önce hiç görmedim. Değişik değerliye benziyor bilgisi olan varsa değerli midir söyleyebilir mi?
Bu koleksiyon işine başlayacaksanız öneri vereyim. Bence sevdiğiniz araçları alın. Her gördüğünüzü almayın çünkü binlerce var. Sarı olan araç gayet güzel koleksiyon için. Araçlara bakarken, karton kutu da, aracın altında bir işaret olur yuvarlark. Bu gümüş veya altın renk olur. Gümüş olursa daha iyi malzeme olur. Altın olursa 1K-1, 5K gibi fiyatlara satılabilir. Altın olan 1000/1 olduğu için değerli. TH ve STH deniyor bunlara. Aracı beğenmeseniz bile kesinlikle alın para ediyorlar.
Başka önerim büyük AVM'lerde pek iyi model olmuyor şans gerçekten çünkü ya geldiği an alınıyor veya çalışanlar kendilerine ayırıyorlar. Küçük oyuncakçılarda veya kırtasiyeler de daha güzel modelleri bulabilirsiniz.
Hocam şöyle.Hocam o yuvarlak işareti hiç görmedim acaba elinizde fotoğraf tarzı bir şey var atabilir misiniz rica etsem.
Beğendiğinizi alın. Mesela ben öyle yapıyorum elimde şu araçlar var.Hocam bir de bu sitedeki arabaların çoğunu görüyorum her gittiğimde her yerde bunlardan en az 3-4 tane oluyor almaya değer mi sizce ve attığım linktekilerin rengi farklı olursa fark ediyor mu?
Hocam şöyle.
Eki Görüntüle 1675584,
Beğendiğinizi alın. Mesela ben öyle yapıyorum elimde şu araçlar var.
Eki Görüntüle 1675585
Notion.Hocam alttaki fotoğraf hangi uygulama ya da siteden indiriceğimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.