quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 11 Ekim 2023 #1 Alt tarafa resim ekledim, hotend çorabının içinin bu şekilde yapış yapış olması normal mi? Bana biraz garip geldi sebebi nedir? @Siyah Martı Fotoğraf: Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-10-11 saat 15.38.03_d0b398f6.jpg 45,8 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Alt tarafa resim ekledim, hotend çorabının içinin bu şekilde yapış yapış olması normal mi? Bana biraz garip geldi sebebi nedir? @Siyah Martı Fotoğraf:
akan79 Attopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #2 Isıdan dolayı erimiş olma ihtimali var
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 11 Ekim 2023 #3 akan79 dedi: Isıdan dolayı erimiş olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet, mantıklı aslında olabilir. Zaten yan kısımları da iyice büzüşmüş kesilmiş. Hotend çorabını sürekli değiştirmek gerekiyor mu?
akan79 dedi: Isıdan dolayı erimiş olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet, mantıklı aslında olabilir. Zaten yan kısımları da iyice büzüşmüş kesilmiş. Hotend çorabını sürekli değiştirmek gerekiyor mu?
akan79 Attopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #4 quarest dedi: Evet, mantıklı aslında olabilir. Zaten yan kısımları da iyice büzüşmüş kesilmiş. Hotend çorabını sürekli değiştirmek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir ürün bulursanız uzun süre kullanabilirsiniz. Bunun için ürünlerin yorumlarına bakabilirsiniz.
quarest dedi: Evet, mantıklı aslında olabilir. Zaten yan kısımları da iyice büzüşmüş kesilmiş. Hotend çorabını sürekli değiştirmek gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir ürün bulursanız uzun süre kullanabilirsiniz. Bunun için ürünlerin yorumlarına bakabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.009 Çözümler 86 11 Ekim 2023 #5 quarest dedi: Alt tarafa resim ekledim, hotend çorabının içinin bu şekilde yapış yapış olması normal mi? Bana biraz garip geldi sebebi nedir? @Siyah Martı Fotoğraf: Genişletmek için tıkla... Kimyası bozulmaya başlamış herhalde, takarken yırtılma emareleri gösterene kadar ben kullanıyorum.
quarest dedi: Alt tarafa resim ekledim, hotend çorabının içinin bu şekilde yapış yapış olması normal mi? Bana biraz garip geldi sebebi nedir? @Siyah Martı Fotoğraf: Genişletmek için tıkla... Kimyası bozulmaya başlamış herhalde, takarken yırtılma emareleri gösterene kadar ben kullanıyorum.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 11 Ekim 2023 #6 Teşekkürler hepinize.