Çözüldü Hotline Miami 0x000007b hatası

• Konuyu başlatan xYmh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.373
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

xYmh

Hectopat
Daha fazla  
Bütün yollları denedim internetten ne yapmam gerekiyorsa yaptım inatla aynı hatayı vermeye devam ediyor Hotline Miami'nin updated versionunu bir türlü oynayamıyorum openal32.dll dosyasını indirdim SysWOW64'e attım oyunun kurulu olduğu klasöre attım oalinsti kurdum Microsoft Visual C++ red bilmeme packageni kurdum DirectX setupu kurdum ne yazıyorsa yaptım olmuyor yardım edebilecek var mı? Lütfen kafayı sıyıracağım bu arada Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum. Dotnetfx35'i kuramadım çünkü her dotnetfx35.exe ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor açılmıyor ne hata veriyor ne de açılıyor hiçbir şey olmuyor Microsoft Framework 3.5'i kuramıyorum anlamadım gitti tıklıyorum hiçbişi olmuyor.

Bunları kuramıyorum çünkü siteye girdiğimde 404 error veriyor anlamadım bu dosyaları nereden bulabilirim sanırım zaten kurulu bunlar bende evet kuruluymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır SysWOW64 klasöründe OpenAL32.dll diye bir dosya yok. Dosya geri gelmemiş.

Sorun tam da bundan kaynaklı. Dediğim kurulum sonrası SysWOW64'e OpenAL32.dll dosyasının gelmesi gerekiyordu. Kendi sistemimdeki OpenAL32.dll dosyasını MediaFire'a yükledim. Bunu indirin, SysWOW64 klasörüne kopyalayın.

Rica ederim. Raporda msvcr100.dll ile alakalı sorun gözükmüyor. Sorunlu dosya OpenAL32.dll. Verdiğim kurulumu çalıştırmanız sonrası SysWOW64'e OpenAL32.dll gelmesi gerekiyordu ama gelmemiş. Bende de SysWOW64'te OpenAL32.dll dosyası yoktu. Kurulum yapınca SysWOW64'e geldi, yükleyip size attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı