xYmh
Hectopat
Daha fazla
Bütün yollları denedim internetten ne yapmam gerekiyorsa yaptım inatla aynı hatayı vermeye devam ediyor Hotline Miami'nin updated versionunu bir türlü oynayamıyorum openal32.dll dosyasını indirdim SysWOW64'e attım oyunun kurulu olduğu klasöre attım oalinsti kurdum Microsoft Visual C++ red bilmeme packageni kurdum DirectX setupu kurdum ne yazıyorsa yaptım olmuyor yardım edebilecek var mı? Lütfen kafayı sıyıracağım bu arada Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum. Dotnetfx35'i kuramadım çünkü her dotnetfx35.exe ye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor açılmıyor ne hata veriyor ne de açılıyor hiçbir şey olmuyor Microsoft Framework 3.5'i kuramıyorum anlamadım gitti tıklıyorum hiçbişi olmuyor.
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
Son düzenleyen: Moderatör: