lerannt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 İkisinin birbirinden çok farklı oyun olduğunun farkındayım ama Hotline Miami 2 (29₺) ve Cuphead (31₺) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
İkisinin birbirinden çok farklı oyun olduğunun farkındayım ama Hotline Miami 2 (29₺) ve Cuphead (31₺) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 29 Nisan 2023 #2 Arkadaşınız veya kardeşinizle oynayacaksanız Cuphead daha eğlencelidir. Diğer türlü Hotline Miami 2 alırdım ben.
Arkadaşınız veya kardeşinizle oynayacaksanız Cuphead daha eğlencelidir. Diğer türlü Hotline Miami 2 alırdım ben.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 29 Nisan 2023 #3 lerannt dedi: İkisinin birbirinden çok farklı oyun olduğunun farkındayım ama Hotline Miami 2 (29₺) ve Cuphead (31₺) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Cuphead güzel bir oyun tartışmasız ama Hotline Miami gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi. Hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Herkese hitap etmiyor ama.
lerannt dedi: İkisinin birbirinden çok farklı oyun olduğunun farkındayım ama Hotline Miami 2 (29₺) ve Cuphead (31₺) arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Cuphead güzel bir oyun tartışmasız ama Hotline Miami gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi. Hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Herkese hitap etmiyor ama.