Ysfcry Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #1 Konu yeri yanlış olabilir. Nereye açacağımı bilemedim. Merhaba beyler, başlıkta da belirttiğim gibi eskiden alınabiliyordu direk fakat şuan alamıyorum. Bu uzantı lazım. Alınabilecek bir yer var mıdır?
Konu yeri yanlış olabilir. Nereye açacağımı bilemedim. Merhaba beyler, başlıkta da belirttiğim gibi eskiden alınabiliyordu direk fakat şuan alamıyorum. Bu uzantı lazım. Alınabilecek bir yer var mıdır?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2014 #2 Hotmail.com.tr belli aralıklarla yayından kaldırılıyor. Gerçi şuanda kaldırılma sebebi adının "outlook.com.tr" şeklinde değişmesinden dolayı. Kaydol - Microsoft hesabı Bu adresten outlook.com.tr şeklinde kayıt olabilirsiniz.
Hotmail.com.tr belli aralıklarla yayından kaldırılıyor. Gerçi şuanda kaldırılma sebebi adının "outlook.com.tr" şeklinde değişmesinden dolayı. Kaydol - Microsoft hesabı Bu adresten outlook.com.tr şeklinde kayıt olabilirsiniz.
Ysfcry Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #3 SypeR dedi: Hotmail.com.tr belli aralıklarla yayından kaldırılıyor. Gerçi şuanda kaldırılma sebebi adının "outlook.com.tr" şeklinde değişmesinden dolayı. Kaydol - Microsoft hesabı Bu adresten outlook.com.tr şeklinde kayıt olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirli aralıkla demişsiniz, gün içinde alma şansımız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2014
SypeR dedi: Hotmail.com.tr belli aralıklarla yayından kaldırılıyor. Gerçi şuanda kaldırılma sebebi adının "outlook.com.tr" şeklinde değişmesinden dolayı. Kaydol - Microsoft hesabı Bu adresten outlook.com.tr şeklinde kayıt olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirli aralıkla demişsiniz, gün içinde alma şansımız var mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2014 #4 Maalesef yok. Önceden 3 seçenek vardı. Outlook.com Hotmail.com Hotmail.com.tr Bu 3. seçeneğin adı değişip outlook.com.tr olmuş. Aslına bakarsan çokta fark yok. Ben hotmail.com.tr kullanıyorum mesela.
Maalesef yok. Önceden 3 seçenek vardı. Outlook.com Hotmail.com Hotmail.com.tr Bu 3. seçeneğin adı değişip outlook.com.tr olmuş. Aslına bakarsan çokta fark yok. Ben hotmail.com.tr kullanıyorum mesela.
Ysfcry Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 168 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #5 SypeR dedi: Maalesef yok. Önceden 3 seçenek vardı. Outlook.com Hotmail.com Hotmail.com.tr Bu 3. seçeneğin adı değişip outlook.com.tr olmuş. Aslına bakarsan çokta fark yok. Ben hotmail.com.tr kullanıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Bir sıfırlama var da onun için mutlaka hotmail.com.tr lazım. Neyse çok teşekkürler.
SypeR dedi: Maalesef yok. Önceden 3 seçenek vardı. Outlook.com Hotmail.com Hotmail.com.tr Bu 3. seçeneğin adı değişip outlook.com.tr olmuş. Aslına bakarsan çokta fark yok. Ben hotmail.com.tr kullanıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Bir sıfırlama var da onun için mutlaka hotmail.com.tr lazım. Neyse çok teşekkürler.