Hotmail.com uzantısı outlook.com olunca ne değişiyor?

Böyle bir geçiş yok. Herhangi bir artısı ve eksisi de yok.
Outlook.com olmasını istiyorsanız, yeni eposta hesabı açmalısınız.

Değişimi olmaması gerekiyor. Outlook.com ile hotmail.com farklı şeyler. Ana hesabımın sonu hotmail.com, ama gmail.com da kullanıyorum outlook.com da kullanıyorum. Amaçlarına göre klasörlemiş durumdayım.
Gmail ile hotmail'in farkı var, oturum açtığın site farklı mesela. Ama hotmail.com ile outlook.com'u direkt aynı yerden açabiliyorsun. Mesela windowslive.com da vardı zamanında. Şu an ne halde bilmiyorum. O da aynı siteden açılabiliyordu.

Aynen, zamanında windowslive.com olarak açmıştım e-posta adreslerimden bir tanesini. Hala da kullanıyorum. Artık sadece outlook.com olarak açılabiliyor.

Sonunun hotmail.com ya da Outlook.com olması arasında bir fark yok yani öyle mi ?
seninki Hotmail mi ?

Hotmail ile Outlook arasında hiç bir fark yok hocam. Sadece alan adı farklı. Birinin diğerine üstünlüğü vs. yok. Hangisi daha hoşunuza gidiyorsa onu kullanabilirsiniz.

Aynı hesabı "@hotmail"den "@outlook"a maalesef değiştiremezsiniz, yeni hesap açmanız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…