janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 5 Ağustos 2024 #1 12 yıl önceki hesabım yanlış şifre girmekten bloke oldu. O dönemde ki kayıtlı telefon numarasini da şimdi kullanmıyorum. Şu an şifreyi hatırladım lakin girmeme izin vermiyor çözümü var midir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
12 yıl önceki hesabım yanlış şifre girmekten bloke oldu. O dönemde ki kayıtlı telefon numarasini da şimdi kullanmıyorum. Şu an şifreyi hatırladım lakin girmeme izin vermiyor çözümü var midir?
Gabumon Megapat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 bir kaç gün sonra başka bir bilgisayar ve internet ile tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #3 Acil değilse bir hafta, acilse bir 24 saat bekle, başka bir cihazdan ve en önemlisi başka bir ağ üzerinden yeniden dene. Olmazsa mail at. Artı 0 Eksi
Acil değilse bir hafta, acilse bir 24 saat bekle, başka bir cihazdan ve en önemlisi başka bir ağ üzerinden yeniden dene. Olmazsa mail at.