Çözüldü Hotmail hesabı nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Hotmail hesabım Authenticator’a bağlıydı, telefonum sıfırlandı. Mail’e kurtarma maili ve kurtarma telefonu bağlı. Kod isteyince “bugün çok fazla denediniz” diyor. Dün denemiştim, bugün de aynı. Kod geldiğinde ve girdiğimde bile değişmiyor. Kurtarmanın yolu yok mu? Support adıma mail oluşturdu, şu an ne yapabilirim?

Çözüm
Öyle yaptım zaten 15 gibiydi dün. Bugün denediğimde kod geldi girdim tekrar maili girmemi istedi girdim yarın deneyin diyor.
24 saatten fazla beklemeniz gerekiyor olabilir. Hiçbir işlem yapmadan yarın benzer saatlerde tekrar deneyebilirsiniz. Onun haricinde Facebook ile de iletişime geçmişsiniz zaten başka yapılacak bir şey yok.
Hocam güvenlik için yapılan bir uygulama çok denediyseniz spam/olağan dışı etkinlik algılıyor 1-2 gün hiçbir işlem yapmıyıp tekrar deneyin olmazsa destek talebi açmak güzel bir fikir olabilir.

Hocam güvenlik için yapılan bir uygulama çok denediyseniz spam/olağan dışı etkinlik algılıyor 1-2 gün hiçbir işlem yapmıyıp tekrar deneyin olmazsa destek talebi açmak güzel bir fikir olabilir.
Açtım onlar adıma mail oluşturdular.Dün bende desteğe mail atmıştım hala dönmediler telefonla kurtarmayi da kabul etmiyor

Tamam işte, yarın deneyince sorun çözülür.
Denedim zaten dün de böyleydi kod gelince giriyorum yarın tekrar deneyin diyor.

Öyle yaptım zaten 15 gibiydi dün. Bugün denediğimde kod geldi girdim tekrar maili girmemi istedi girdim yarın deneyin diyor.
24 saatten fazla beklemeniz gerekiyor olabilir. Hiçbir işlem yapmadan yarın benzer saatlerde tekrar deneyebilirsiniz. Onun haricinde Facebook ile de iletişime geçmişsiniz zaten başka yapılacak bir şey yok.

Çözüm

Facebook ile değil canlı destekle konuştum öyle yaparım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı