Hotmail hesabım silindi

Rosss

Megapat
Katılım
10 Haziran 2017
Mesajlar
160
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bundan 1 ay öncesinde Xbox cihazımı satarken mailimi değiştirdim. Değiştirdikten sonra ne yaptım bilmiyorum mail yok resmen şu an. Yani ben X hesabımla girmeye çalışırken böyle bir mail yok diyor, yeni aynı isimle Microsoft hesabı açmak istediğimde ise böyle bir mail kullanılıyor diyor kafayı yemek üzereyim. Lütfen yardım edin silinen mailimde 2-3 tane önemli oyunun hesabı var. Şifrelerini bir unutsam gitti hesaplar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hotmail den hesaba girip şifreyi unuttum deyin.
 
O e-posta hesabına kayıtlı oyunların destek ekibiyle iletişime geçerseniz onaysız e-posta değiştirmenize yardımcı olabilirler.

Ben de unutarak Epic Games'e kayıtlı e-postamı sildiğimde hesaba kayıtlı e-postayı değiştirmek istediğimde silinen e-postaya onay kodu yolluyordu, ben de destek ekibiyle iletişime geçince onaysız şekilde e-posta değiştirmiştim.
 
Böyle bir hesap yok diyor. Aynı hesap ismiyle oluşturmak istediğim de ise böyle bir hesap var diyor.
Destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Panik yapmayın. Bilgisayarınıza Korsan uygulama veya program yüklediyseniz Malwarebytes indirip tarama yapın. Belki indirdiğiniz bir kötü amaçlı uygulama yüzünden olmuş olabilir.
 
Sen ne anlatıyorsun ya? Foruma çok boş adamlar gelmiş
knk senin soğutma sorunu varmış ne yapabildin acil cevap yazabilrmisin aynı sıvı soğutma bendede var nasıl çözebildin kumandası var onda fan+ fan- çalışmıyor
 
knk senin soğutma sorunu varmış ne yapabildin acil cevap yazabilrmisin aynı sıvı soğutma bendede var nasıl çözebildin kumandası var onda fan+ fan- çalışmıyor
cevapladım bakabilirsin.
 
Böyle bir hesap yok diyor. Aynı hesap ismiyle oluşturmak istediğim de ise böyle bir hesap var diyor.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum hesaba uzun süredir girmiyorum ve çoğu oyun Facebook vb tarzı şeyler ona bağlı ve hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hesap yok diyor ama hesap oluşturmaya çalıştığımda aynı mail ile böyle kullanıcı zaten bulunuyor diyor destek ile de iletişime geçemedim nereden geçeceğimi bulamadım sorunu çözdüğünde bana da haber verirsen sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…