Oxygen03 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Aylardır bu hata ile karşılaşıyorum. İnternette gezindim fakat bir çözüm bulamadım. Başka arama motorlarını kullandım fayda etmedi, numara da doğru. Çözümünü var mı? Dosya Ekleri eposta.PNG 24,5 KB · Görüntüleme: 90
Aylardır bu hata ile karşılaşıyorum. İnternette gezindim fakat bir çözüm bulamadım. Başka arama motorlarını kullandım fayda etmedi, numara da doğru. Çözümünü var mı?
2 276324 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ekim 2021 #2 Ya çok fazla deneme yapılmış ya da hesabın askıya alınmış.
Oxygen03 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #3 276324 dedi: Ya çok fazla deneme yapılmış ya da hesabın askıya alınmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun bir çözümü var mı? Çünkü çoğu oyun ve sosyal medya hesabım bu hesaba bağlı.
276324 dedi: Ya çok fazla deneme yapılmış ya da hesabın askıya alınmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun bir çözümü var mı? Çünkü çoğu oyun ve sosyal medya hesabım bu hesaba bağlı.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 22 Ekim 2021 #4 Oxygen03 dedi: Hocam bunun bir çözümü var mı? Çünkü çoğu oyun ve sosyal medya hesabım bu hesaba bağlı. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı doğruladığınızda açılmıyor mu ?
Oxygen03 dedi: Hocam bunun bir çözümü var mı? Çünkü çoğu oyun ve sosyal medya hesabım bu hesaba bağlı. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı doğruladığınızda açılmıyor mu ?
Oxygen03 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #5 HeilLife dedi: Hesabınızı doğruladığınızda açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Doğrulama SMS'i gelmiyor bana sıkıntı o.
HeilLife dedi: Hesabınızı doğruladığınızda açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Doğrulama SMS'i gelmiyor bana sıkıntı o.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 22 Ekim 2021 #6 Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor olabilir mi ?
2 276324 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ekim 2021 #7 HeilLife dedi: Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... +1
HeilLife dedi: Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... +1
Oxygen03 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #8 HeilLife dedi: Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam deneyeceğim.
HeilLife dedi: Telefonunuz bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları veya kısa mesajları engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam deneyeceğim.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 22 Ekim 2021 #9 Oxygen03 dedi: Eyvallah hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu konu ile ilgili bir çok çözüm bulunmakta hocam, olmazsa tekrar diğer çözmleri deneyelim.
Oxygen03 dedi: Eyvallah hocam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu konu ile ilgili bir çok çözüm bulunmakta hocam, olmazsa tekrar diğer çözmleri deneyelim.
Oxygen03 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #10 HeilLife dedi: Bu konu ile ilgili birçok çözüm bulunmakta hocam, olmazsa tekrar diğer çözmleri deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilinmeyen numaralara açık ama SMS gelmiyor. Başka çözüm nedir?
HeilLife dedi: Bu konu ile ilgili birçok çözüm bulunmakta hocam, olmazsa tekrar diğer çözmleri deneyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilinmeyen numaralara açık ama SMS gelmiyor. Başka çözüm nedir?