Hotmail hesabına yurtdışından giriş yapılmaya çalışılıyor, ne yapılmalı?

Sparklas

Femtopat
Merhaba, Hotmail hesabima yurtdışından giriş yapmaya çalışıyorlar. Günde 7-8 ülkeden deniyorlar. 2 faktörlü korumam açık olmasına rağmen ABD'den birisi denemiş ve eşitleme başarılı diyor. Bu ne demek ve 2 faktörlü koruma olmasına rağmen nasıl girmiş? Ne yapmam gerek? Teşekkürler.

Bence de bu bir VPN sonucu oluşmuştur. Tüm önlemlere rağmen direkt olarak girebilmesi çok zor. Yani benim fikrimce de bir VPN kullanılarak oturum açılmış.

Bütün oturumları kapat. Şifreyi değiştir. 2 faktörlü korumayı yeniden aç. Tabi bunları yapmadan önce sistemini Malwarebytes ile tarat.
Deneyeyim ama pcde bişey olduğunu sanmıyorum. Mailim internete düştüyse ne yapabilirim?
Bence de bu bir VPN sonucu oluşmuştur. Tüm önlemlere rağmen direkt olarak girebilmesi çok zor. Yani benim fikrimce de bir VPN kullanılarak oturum açılmış.
Ama vpn ile girse bile ister telefon numarama gelen kodu. Bu arada girdimi emin değilim çünkü sadece eşitleme başarılı yazıyor.

dostum sürekli benimkine de deniyorlar 2FA açık ve sms doğrulamam da açık aynı zamanda. Sürekli deniyorlar farklı lokasyonlardan. Destek ekibi dert etmememi söyledi. E-Posta adresin bir site aracılığı ile çalındıysa o sitedeki şifrenle birlikte, şifreni değiştir her yerdekinden farklı yap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…