Hotmail hesap bulunamadı hatası

Eray Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Yaklaşık olarak 2014'de açtığım Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum. Maili yazdığımda aşağıda ki hatayı alıyorum.

Bu ada sahip bir Microsoft hesabı yok. Başka bir hesap girin ya da yeni bir hesap alın.

Yeni bir hesap alına tıklıyorum, aynı mail adresini yazıyorum bu sefer de;

Bu e-posta adresi başka birine ait. Başka bir ad deneyin veya uygun durumdaki şu adlardan birini alın.

Hatasını alıyorum. Maile giriş yapamadığım için şifresini unuttuğum Twitter ve Facebook hesaplarının şifresini sıfırlayamıyorum.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak belli bir süre girmessen eyer hotmail adreslerine. O hotmail hesapları silinir. Bunun tek çözümü vardır. Aynı mail adresiyle tekrar yeni bir hesap açman. Bizzat kendim denedim işe yaradı. Benimde mailim silinmişti. Böyle yaptim ve baktım ki kayıtlı olan sitelerin şifremi unuttum yapınca tekrar bu maile geliyor olmasıydı.

Dostum sorununu çözebildin mi?
Maalesef, maile giriş yaparken böyle bir hesap yok diyor, yok dediği maili de yeni bir hesap olarak açamıyorum. Kilitlenmiş resmen. Giriş yaparken "Bu ada sahip bir Microsoft hesabı yok. Başka bir hesap girin ya da yeni bir hesap alın.".
Hesap açarken "Bu e-posta adresi başka birine ait. Başka bir ad deneyin veya uygun durumdaki şu adlardan birini alın."

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Benim hesapta 2011 gibi açılmıştı.

Çok ilginç bir sorun gerçekten, geçen günlerde microsoft desteğe yazdığımda bana şöyle cevap yazdılar. Ancak kurtarma formu doldururken bile böyle bir mail adresinin olmadığı yazısıyla karşılaşıyorum. İşin en komik tarafıysa dediğiniz gibi aynı adla yeni bir mail açmaya kalktığında böyle bir adres var diyor olması. Benim anlamadığım oyun platformlarının destek ekipleriyle mail adreslerimi değiştirip hesaplarımı kurtarırken microsoft un bunu neden güzelce yapamaması. Herhangi bir destek ekibine mail dahi atamıyorum. Lütfen bilen biri açıklasın, ya biz cahilliğimizden bilmiyoruz ya da microsoft bizi sallamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…