Metin Genç Centipat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 4 23 Ekim 2019 #1 Recep Baltaş dedi: E-posta şifreni kurtarmaya çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır onnun içinde uğraşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım. Onun için de bir yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2019
Recep Baltaş dedi: E-posta şifreni kurtarmaya çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır onnun içinde uğraşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım. Onun için de bir yardımcı olabilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Ekim 2019 #2 Tabii ki, buradaki formu doldurarak başlayabilirsiniz: Recover your account account.live.com
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 24 Ekim 2019 #3 Hocam Hotmail.com şifresini kurtarsan ne olacak ki? Eski mail'lerin hiçbiri ortada yok. Sağolsun Outlook ne varsa silip süpürmüş. 3-4 tane mail adresim gitti öyle.
Hocam Hotmail.com şifresini kurtarsan ne olacak ki? Eski mail'lerin hiçbiri ortada yok. Sağolsun Outlook ne varsa silip süpürmüş. 3-4 tane mail adresim gitti öyle.