D Douuuuuuuuu35 Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Merhaba, Hotmail hesabımı korumak için daha güvenli bir yöntem araştırıyorum. Şifremi kullanmak mı daha güvenli, yoksa şifresiz telefona gelen onay koduyla mı hesabımı korumalıyım?
Merhaba, Hotmail hesabımı korumak için daha güvenli bir yöntem araştırıyorum. Şifremi kullanmak mı daha güvenli, yoksa şifresiz telefona gelen onay koduyla mı hesabımı korumalıyım?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 Onay kodu daha mantıklı, sim kartını çalamazlar.
D Douuuuuuuuu35 Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 Yağızımsı dedi: Onay kodu daha mantıklı, SIM kartını çalamazlar. Genişletmek için tıkla... Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi?
Yağızımsı dedi: Onay kodu daha mantıklı, SIM kartını çalamazlar. Genişletmek için tıkla... Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 Douuuuuuuuu35 dedi: Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onay olmadan girebiliyorsa sıkıntı.
Douuuuuuuuu35 dedi: Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onay olmadan girebiliyorsa sıkıntı.
K keyboardman Picopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #5 Douuuuuuuuu35 dedi: Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece şifre ile girişten daha güvenli olduğunu düşünüyorum.
Douuuuuuuuu35 dedi: Şu an şifresiz bir Hotmail kullanıyorum yani birisi giriş yapmak istediğinde telefonuma onay geliyor sizce bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece şifre ile girişten daha güvenli olduğunu düşünüyorum.