A aliefemetin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 59 23 Ekim 2022 #1 Yeni cihaz aldım ve orada Instagram, Facebook'a giriş yapmak için Hotmail şifreme ihtiyacım var ancak onu da hatırlamıyorum ve Hotmail formunu doldurdum ancak olumsuz geri dönüş aldım. Hotmail'e giriş için ne yapmalıyım?
Yeni cihaz aldım ve orada Instagram, Facebook'a giriş yapmak için Hotmail şifreme ihtiyacım var ancak onu da hatırlamıyorum ve Hotmail formunu doldurdum ancak olumsuz geri dönüş aldım. Hotmail'e giriş için ne yapmalıyım?
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 23 Ekim 2022 #2 Hocam şifrenizi sıfırlamayı denediniz mi Facebook ve aşağıdaki bağlantıdan(Microsoft hotmail) sıfırlayın. Sign in to your Microsoft account login.live.com Email girdikten sonra şifre sıfırla deyin. Son düzenleme: 23 Ekim 2022
Hocam şifrenizi sıfırlamayı denediniz mi Facebook ve aşağıdaki bağlantıdan(Microsoft hotmail) sıfırlayın. Sign in to your Microsoft account login.live.com Email girdikten sonra şifre sıfırla deyin.
Yusufsendogan Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 488 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Eski bir hesabıma ben de bakayım dedim. Tanıdığın üzerine kaydetmişim telefon numarasını. Ordan kod aldım hallettim. Eyvallah. Freezyf dedi: Hocam şifrenizi sıfırlamayı denediniz mi Facebook ve aşağıdaki bağlantıdan sıfırlayın. Sign in to your Microsoft account login.live.com Email girdikten sonra şifre sıfırla deyin. Genişletmek için tıkla...
Eski bir hesabıma ben de bakayım dedim. Tanıdığın üzerine kaydetmişim telefon numarasını. Ordan kod aldım hallettim. Eyvallah. Freezyf dedi: Hocam şifrenizi sıfırlamayı denediniz mi Facebook ve aşağıdaki bağlantıdan sıfırlayın. Sign in to your Microsoft account login.live.com Email girdikten sonra şifre sıfırla deyin. Genişletmek için tıkla...