Hotmail telefona kod gelmiyor

Nonamerr

Hectopat
Merhaba, Google topluluk forumlarına sorununuzu detaylı bir şekilde açıklayarak sorabilir veya aşağıdaki bağlantılardan yardım alabilirsiniz:

Ek olarak, aktif olarak kullandığınız cep telefon numarasına kod iletildiğine emin misiniz? Numarayı engellemiş olabilirsiniz, bazen SMS ulaşması birkaç dakika veya saat sürebilir. Sürekli doğrulama kodu talep etmek de kodun gönderilmesini engelleyecektir.

Çok özür dilerim. Sizin çözümünüz Gmail içinmiş, benim sorunum Hotmail. Bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok özür dilerim sizin çözümünüz Gmail içinmiş benim sorunum Hotmail bilginiz var mı?
Sorun yok. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Microsoft Türkiye'den yardım alabilirsiniz:

Ek olarak, hafta içi her gün iş saatleri içerisinde 0850 390 2777 numaralı Microsoft Türkiye Müşteri Hizmetlerinden de destek alabilirsiniz.

Bilgi için teşekkür ederim dediklerinizin hepsini yaptım fakat olumsuz.

Sorun yok. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Microsoft Türkiye'den yardım alabilirsiniz:

Ek olarak, hafta içi her gün iş saatleri içerisinde 0850 390 2777 numaralı Microsoft Türkiye müşteri hizmetlerinden de destek alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı