Hotmail'e giriş yapamıyorum

Merhaba bahsettiğiniz slimjet adlı tarayıcıya baktım da ürünün 64 Bit olan versiyonunu bulamadım. Bu konuda ne söylersiniz? Bir de sadece vivaldi ve slimjet mi öneriyorsunuz? Chrome ve Mozilla hakkında neler söylersiniz?

@B.M.W Slimjet 64-Bit sürümü bulunuyor. Tarayıcının sitesi bir tık kötü, yenilemeleri gerekiyor.
Ben düşük bellek tüketimi ve Chrome göre daha fazla özellik sunduğu için Slimjet öneriyorum. En detaylı özelleştirme sunduğu için Vivaldi tavsiye edebilirim. Tercih tamamen size kalmış. Chrome sade ve uzantılara ihtiyaç duyan bir tarayıcı. Slimjet aynı özelliklere ek olarak daha fazla özellik sunduğundan, Chrome gerçekten kullanmaya gerek kalmıyor.

Mozilla gizlilik ve veri ihlalleri ile etrafta caka satmak dışında pek bir şey yapmıyor. Performans, görsellik, sistem kaynağı tüketimi ve sitelerde ki hantallık bakımından en dandik Chromium tarayıcı ile yarışacak seviye de değil. Mozilla ne zaman laf yapmayı bırakıp, bu sorunları çözerse öneririm.

Son düzenleme:
Detaylı ve yeterli cevabınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…