Hotspot için NetGSM'e geçilir mi?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba, evde kullanmadığım bir telefonum var ve bunun içinde eski bir faturasız hat mevcut. İçindeki hat Turkcell'e ait. Bazen kendi telefonumdaki internet bitince eski telefonumdan Turkcell hotspot paketleri alıp hem bilgisayarıma hem de telefonuma açıyordum ve uygun fiyata denk geliyordu. Ancak şu anda Turkcell'in hotspot paketleri baya pahalı.

Demem o ki, NetGSM'e sadece hotspot paketleri için geçilir mi? Uygun fiyatlı olduğu ve Turkcell altyapısı kullandığı söylenildiği için merak ediyorum.

Merhaba, evde kullanmadığım bir telefonum var ve bunun içinde eski bir faturasız hat mevcut. İçindeki hat Turkcell'e ait. Bazen kendi telefonumdaki internet bitince eski telefonumdan Turkcell hotspot paketleri alıp hem bilgisayarıma hem de telefonuma açıyordum ve uygun fiyata denk geliyordu.

850'li numara mı alacaksınız hocam?

Özür dilerim hocam, Netgsmye geçilir bence Turkcell altyapısında zaten.
Yani konuda açıkladığım gibi telefonu sadece internet açmak için kullanıyorum. Herhangi bir arama falan yapmıyorum. Turkcell hazır pahalıyken NetGSM'e geçip kendime daha uyguna internet paylaşmak mantıklı geldi ama bi foruma sorayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı