Çözüldü Hotspot paylaşımı PC'de olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan BALCI

Kilopat
Birkaç gün öncesine kadar bir problem yoktu ancak iki gündür telefonumu hem usb>type-C hem de type-c>type-C olarak bilgisayarıma bağlayıp internet paylaşımı yapmaya çalıştığımda birkaç site hariç hiçbir siteye giremiyorum. Steam ve Epic Games'e girip oyun oynayabiliyor ama Riot Games oyunlarını oynayamıyorum, internet hız testi sitelerine giremiyorum, ya SSL protocol error adında bir hata ya da DNS couldnt found adında bir hata alıyorum. Sadece kendi telefonumun internetini paylaştığımda bu yaşanıyor diğer arkadaşlarımın telefonlarıyla denediğimde bir sorun olmuyor.

Çözüm
GoodbyeDPI varsa kaldırıp deneyin.
Deneyeyim ama dediğim gibi sadece benim telefonumda böyle bir durum var diğer telefonlarda ya da telefondan başka bir internete bağlanıp hotspot açtığımda yine kullanabiliyorum mesela.

DNS'i manuel olarak Cloudflare girdiğim zaman sorunu çözdüm Hotspot 2.0 Özelliğini de kapatmak işe yarayabiliyor konu çözüldü kilitleyebilirsiniz.
GoodbyeDPI varsa kaldırıp deneyin.
Deneyeyim ama dediğim gibi sadece benim telefonumda böyle bir durum var diğer telefonlarda ya da telefondan başka bir internete bağlanıp hotspot açtığımda yine kullanabiliyorum mesela.

DNS'i manuel olarak Cloudflare girdiğim zaman sorunu çözdüm Hotspot 2.0 Özelliğini de kapatmak işe yarayabiliyor konu çözüldü kilitleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı