Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Giriş ve erişim yasağı konulmuş yasak sitelere girmek için kullanabileceğiniz Hotspot Shield ile internette proxy sunucuları üzerinden gizli bir şekilde dolaşabilir, ayrıca bu sayede kötü niyetli, kişisel bilgi hırsızlığı yapmaya çalışanlara karşı da güvenlik sağlayabilirsiniz.
Programı kullandım hızını pek beğenmedim açıkçası. Erişim yasağı olan sitelere erişim için DNS değiştirsinler bu programı kullanmalarına gerek yok. Comodo DNS'yi kullanıyorum tavsiye ederim.
DNS değiştirmek ne yazık ki her yerde işe yaramıyor, bazı sistem filtrelerinde ancak Hotspot Shield gibi yavaş ama işe yarayan Proxy'ler gerekiyor. Özellikle yurtta kalan arkadaşların söylediklerinden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum. Şahsen DNS işimi görüyor.